Egy szájról olvasó megfejtette, mit mondhatott Jennifer Lopez Ben Afflecknek a Grammy-gálán

Jennifer Lopezt és Ben Afflecket egy meglehetősen feszült pillanatban kapta lencsevégre a kamera a február 6-i Grammy-gálán.

Ahogy azt a minap mi is megírtuk itt a PORT.hu hasábjain, Ben Affleck eléggé szenvedett a vasárnap lezajlott Grammy-díjátadón (miközben a felesége, Jennifer Lopez, szemlátomást kitűnően szórakozott). Míg J-Lo egy mutatós Gucci ruhába öltözött a jeles esemény alkalmából, addig Affleck a fekete öltönyében és a szomorú fizimiskájával úgy festett, mint aki épp egy temetésre készül.

A műsorvezető Trevor Noah épp egy olyan jelenetet adott elő, amelyben úgy tett, mintha telefonon beszélne az édesanyjával, és a díjátadóról mesélne neki. Közvetlenül a házaspár mellé ült le, és míg a kamera őt követte, óhatatlanul rögzített egy apró vitát közöttük. Affleck valamit felesége fülébe súgott, aminek hatására Lopez hátrahőkölt, majd valamit válaszolt neki. Az énekeső ezután a kamerába nézett.

Természetesen sokan találgatták, mi is hangozhatott el a házaspár között, a Daily Mail pedig megbízott egy profi szájról olvasót, aki azt állítja, megfejtette az ominózus párbeszédet.

Jennifer Lopez így szólt Affleckhez: "Állj! Nézz barátságosabban. Tűnj lelkesnek!"

Affleck állítólag így válaszolt: "Lehet."

 

Forrás: John Shearer/Getty Images for The Recording Academy

 

Az internet népe már le is tette a garast amellett, hogy Afflecknek nem igazán volt kedve a bulihoz, és úgy tűnt, hogy eléggé hidegen hagyta az egész haccacáré a Grammy-díjak körül. Az est egyik pontján, amikor Stevie Wonder épp a Higher Ground-ot játszotta, napnál is világosabbá vált, ki érzi jól magát és ki nem: miközben J.Lo felszabadultan táncolt a zene taktusaira, Affleck úgy áll ott, mint akinek hascsikarása van, és épp csak bólogatott a fejével.

 

 

Természetesen szegény Affleckből azonnal mém lett, mivel az emberek most is kifejezetten viccesnek találták a sztár unott arckifejezését (ugyanúgy, ahogy a Sad Affleck-videó idején, amikor a Batman Superman ellen buktája utáni interjúja alatt magába roskadva ült, miközben Henry Cavill mentegette mellette a menthetetlent).

 

Volt, aki ezt írta ki a közösségi oldalára:

Én még fizetnék egy alternatív Grammy-közvetítésért, ami csak Ben Affleck és J. Lo asztalának livestreamje!

Volt, aki így látta Ben Afflecket:

Úgy fest, mintha valaki most mondta volna el neki, hogy meghalt a kutyája.

Mások így:

Bármilyen rossz napod is van, biztos, hogy nem vagy olyan szerencsétlen, mint Ben Affleck most a Grammy-n.

 

 

Mások azért sokkal megértőbbek voltak:

Ben Affleck a Grammyn én vagyok, bármikor, amikor egy Zoom-híváson kell lennem.

Volt, aki segíteni is akart a szerencsétlen képet vágó színészen:

Valaki hozzon Ben Afflecknek egy cigit és egy Dunkin' kávét, de azonnal!
Fotó: John Shearer/Getty Images for The Recording Academy

 

Mint ismeretes, Ben Affleck és Jennifer Lopez tavaly júliusban házasodtak össze, és a bírósági dokumentumok szerint JLo úgy döntött, hogy felveszi új férje nevét, így jogilag Jennifer Affleck lett. JAff? A rajongóinak kiküldött hírlevelében Mrs Affleck azt írta, hogy a szerelem egy csodálatos dolog, ahogy a türelem is, hiszen ő is 20 évig türelmesen várta, hogy ismét egy pár lehessenek Affleckkel. Ők ketten ugyanis már 2002-ben is egy pár voltak, csak szakítottak, és elsodorta őket egymástól az élet: mindketten családot alapítottak, aztán elváltak, és most újra boldog házasságban élnek – reméljük, boldogabban, mint amit a Grammy-gálán láthattunk.

(via Unilad)