Elfüstölt az agyad a Tenettől? Itt az újabb elmeszaggató időutazós sci-fi, a Synchronic!

Anthony Mackie és Jamie Dornan mentősként döbbenek rá, hogy a tér és az idő nem az, aminek látszik. Itt az előzetes!

Alig hevertük ki a Tenet időinverziós sokkját, máris itt az újabb csavaros sci-fi, az Anthony Mackie és Jamie Dornan főszereplésével leforgatott Synchronic, amiben úgy ugrálnak a főszereplők ide-oda térben és időben, mintha csak a lakás egyik szobájából sétálnának át a másikba! Íme az igencsak érdekes előzetes: 

A tavalyi torontói filmfesztiválon már nagy sikerrel vetített furcsa sci-fit Justin Benson és Aaron Moorhead jegyzik rendezőként (érdekesség, hogy előbbi egyúttal a film forgatókönyvírója volt, utóbbi pedig az operatőre). A történet két éjjel-nappal dolgozó mentősről szól (őket alakítja Anthony Mackie és Jamie Dornan), akiket miután számos szokatlanul erőszakos és furcsa balesethez hívnak ki, egy tabletta segítségével megsejtik a rettentő igazságot a valóság és az idő valódi természetéről... Ahogy az a fenti előzetesben is látható, az újságok nem fukarkodtak a jelzőkkel a filmmel kapcsolatban. Ilyeneket írtak:

„Elmeszaggató felfedezés! Le fog esni az állad! Sci-fi a javából! Meglepetés minden sarkon! Lovecrafti rémálom! Aki nem ismerte eddig Justin Benson és Aaron Moorhead munkásságát, az nem ismert semmit!

De vajon igazuk van-e a kritikusoknak? Október 23. után, amikor az amerikai autósmozik és hagyományos filmszínházak is bemutatják a filmet, talán mi is megtudjuk! (via The Hollywood Rreporter)