Elképesztő dolog derült ki az új James Bond filmről

Brutális SPOILERt tartalmaz egy, az eBay-en felbukkant forgatási dokumentum a Nincs idő meghalni kapcsán. Csak az olvasson tovább, akit ez nem zavar!

Az online aukciós weboldalon keringő papírokon az egyik jelenet leírása olvasható, amit még tavaly forgattak le Dél-Olaszországban. A képsorban Bond szeretőjén, a Léa Seydoux által játszott Madeleine-en kívül szerepel egy Nomi nevű ügynök (őt Lashana Lynch alakítja) – és a 007-es lánya, Mathilde is!

„Nomi biztonságba kormányozza Madeleine-t és Mathilde-ot, miközben a háttérben a sziget látható” – olvasható a meghirdetett dokumentum egyik sora. Az esettel kapcsolatban az újságok természetesen megkeresték a filmeseket, és egy név nélkül nyilatkozó szakember megerősítette a Bond lányáról szóló cselekményszálat.

„Az, hogy apát csinálunk belőle, a drámaiság és a cselekményfejlesztés egészen új világát nyitja meg előttünk”

– nyilatkozta a bennfentes. A főhős lányáról szóló értesüléseket megerősíti az is, hogy a Nincs idő meghalni forgatásán készült fotókon látható egy kék munkaruhát viselő fiatal lány – bár hivatalosan nem erősítették meg, hogy ő lenne Mathilde.

Habár a koronavírus miatt a film bemutatóját áprilisról novemberre halasztották, sztárjai már látták az elkészült művet – és a Madeleine-t alakító Léa Seydoux szavai is egybecsengenek a friss információkkal. A francia színésznő arról beszélt, hogy

„nagyon sok érzelem” van az új Bond kalandban, és „nagyon megindító”. „Fogadok, hogy a nézők sírni fognak rajta. Amikor néztem, én is sírtam, pedig én szerepelek benne”

– mondta Seydoux.


(via Independent)