Elkezdett kiszivárogni, mi minden lesz a Star Wars 9-ben!

Lando visszatér, Rey Csubi nyílpuskájával fog lődözni! A Disney promóciós vetítést tartott az idei filmjeiről, egy részvényes a Twitteren közvetítette!

A Lucasfilm még mindig nem jelentette be, mi lesz a J.J. Abrams rendezésében készülő Star Wars IX hivatalos címe, és abban is csak reménykedni lehet, hogy az első trailer az áprilisi Star Wars Celebration ünnepségen fog debütálni. A Disney viszont a napokban a D23 részeként (ez kábé a Disney saját Comic Conja) egy zárt körű vetítésen bemutatott egy videós prezentációt az idei filmjeiről a részvényeseinek – amit egy Scott Ladewig nevezetű IT-szakember lényegében élőben közvetített a Twitterén.

Az Oroszlánkirály, a Bosszúállók: Végjáték és a Toy Story 4 mellett szó volt természetesen a Star Wars IX-ről is. Egy félig megvágott filmjelenetekből, félig werkvideókból álló összeállításban az alábbiakat látták a szerencsés kiválasztottak, vagyis a Disney-részvények tulajdonosai:

  • Egy blokádtörő koréliai korvett elhagyatottan áll egy hangárban. Egy robbanás rohamosztagosokat vág egy űrhajóhangár falához. Kylo Ren egy fehér szobában nézi Vader sisakját. Rey, Finn és Poe a Falcon pilótafülkéjében ülnek.
  • Landót mutatják egy rövid ideig. Rey-nél van Csubakka nyílpuskája. Finn egy elhagyatott űrhajó belsejében mászkál.
  • Mutattak egy piacteret is, Rey keresztülsétált rajta néhány űrlény kíséretében.

Természetesen Ladweiget azonnal megrohanták a Star Wars-rajongók üzenetei, ami eléggé meglepte őt, így annyit még elárult, hogy Ren Lovagjait nem látta a promóciós videóban. Hozzátette viszont azt is, hogy nagyon sajnálja, de a Twitter-oldala nem arról szól, hogy elspoilerezi a Star Wars IX-et (nem is tudná, mert csak a promóciós anyagot ismeri), ő egyszerűen csak leírta Disney-részvényesként, hogy mennyire tetszettek neki a bemutatott részletek alapján a Disney idei filmjei. (via Geektyrant)