Elő az adamantium-karmokkal: mégsem Sinkovits-Vitay András lesz Rozsomák szinkronhangja

Állítólag a Disney döntött így.

Nagy volt az öröm, amikor kiderült, hogy a Deadpool & Rozsomák című film magyar változatában a Hugh Jackman által megformált Logan végre a képregényekből ismert névvel szerepel majd, és nem Farkasként. Ám nagyot néztünk, amikor a szinkronizált előzetesben nem Sinkovits-Vitay András hangján szólalt meg, miközben korábban ő kölcsönözte a hangját a karakternek. Az internet népe felháborodott, és még a színész is reagált: akkor még azt írta, hogy egyeztetés alatt van a szinkron. Ebből mostanra az lett, hogy

végül nem ő fogja megszólaltatni Rozsomákot.

Olyan már máskor is előfordult, hogy az előzetesben más szinkronizált egy karaktert, egész egyszerűen azért, mert az állandó hang épp nem ért rá – ez történt most is, ám tovább bonyolította a helyzetet, hogy a Disney ezúttal castingot kért a szinkronra, és nem Sinkovits-Vitay Andrásra esett a választásuk.

„Az elmúlt 24 évben összesen 8 alkalommal szinkronizáltam Hugh Jackmant különböző képregényfilmekben, valamint egyszer a »közös karakterünket« rajzfilmes formában is. […] Ezt követően - legnagyobb meglepetésemre - castingot kért a megrendelő. Bár nem tudom, hogy 8 film után milyen új információt nyújthat egy ilyen felvétel a megrendelő számára, de részt vettem rajta. Közel 3 hét után ma azt az információt kaptuk, hogy a Disney (?) úgy döntött, hogy nem tart igényt a hangomra.”

– írta a színész a közösségi oldalán. A teljes bejegyzés itt olvasható: