Ezekre az ágyjelenetekre kerestünk rá a legtöbbször

Érdekes módon három művészfilmben látható tanyázik az élen.

2023-ban számos izgalmas meztelenkedést láthatott a közönség a vásznon, köztük például a Cillian Murphy és Florence Pugh között az Oppenheimerben zajlott szexjelenetet vagy Emma Stone és Mark Ruffalo Szegény párák-beli egymásra találását (bár ezt a magyar nézők csak idén csodálhatják meg) – ám ezek közül egy sem került fel a LELO nevű „szexuális wellness”-márka Google-keresések alapján összeállított listájára.

A cég arra volt kíváncsi, melyik filmes szexjelenet ragadta meg a leginkább a közönséget, azaz melyikre kerestek rá újra és újra az elmúlt években. A tizedik helyen 20 ezer kereséssel az Amerikai pite végzett, előtte pedig A szobalányt találjuk (23 900 keresés). A nyolcadik helyet az Eredendő bűn foglalja el (24 ezer keresés), míg a hetedik a Szörnyek keringője, amelynek vonatkozó jelenetére 27 ezerszer kerestek rá.

Adèle élete. Forrás: Vertigo Média


Hatodik helyen a Vágy és vezeklést találjuk (37 ezer keresés), a TOP5 utolsó helyére pedig egy igazi klasszikus futott be: Az utolsó tangó Párizsban, 39 ezer kereséssel. A negyedik helyen a Titanic végzett, amelynek legizgatóbb képsorára 74 ezerszer indítottak keresést. A dobogó három foka pedig a következőképpen fest:

  • 3. Mulholland Drive – A sötétség útja (113 ezer keresés)
  • 2. Adèle élete – 1–2. fejezet (458 ezer keresés)
  • 1. Tágra zárt szemek (849 ezer keresés)


(via Uproxx)

 

Ez is érdekelhet

2023 legemlékezetesebb meztelenkedései

Jennifer Lawrence, Emma Stone, Jennifer Aniston, Saoirse Ronan és Florence Pugh is ledobta a textilt.

Tovább