Ezt a döntését bánta meg Al Pacino a karrierje során

A döntéssel viszont Harrison Ford karrierjét indította be.

Amikor Al Pacinót, A keresztapa, a Serpico, A sebhelyesarcú, a Kánikulai délután és az Egy asszony illata sztárját arról kérdezték, hogy mit bánt meg a pályáján, a következőt válaszolta. „Nem bánok semmit sem. Ettől még persze követtem el hibákat. Rossz filmet választottam, nem éltem át eléggé a karaktert, rossz döntéseket hoztam.

De minden, amit csináltam, a részem valahol, így bizonyos módon építkezni tudtam belőle. Ezek a szituációk nem egyszerűen emlékek, hanem az életemről mesélnek, szóval nem bántam meg semmit.” Ezután azonban a színész azért megnevezett egy filmet, amivel kapcsolatban annak idején rossz döntést hozott.

Pacino és Ford. Forrás: Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images és Pascal Le Segretain / Getty Images


„A sok forgatókönyvből, amire a pályám során nemet mondtam, összeáll egy komplett kiállítás a hibáimból.

Az egyik ilyen nagy hibám pedig nem más, mint a Star Wars”

– vallotta be a sztár, amivel újból és újból meg tud lepni minket, mivel egyszerűen nem tudjuk elképzelni George Lucas űrmeséjében.

„Egyszerűen nem értettem. Nem tudtam, miért kéne megcsinálnom. Szóval igen, Han Solo szerepe az enyém volt, de egyszerűen nem értettem a forgatókönyvet, ezért visszaadtam. Ezzel én indítottam el Harrison Ford karrierjét! Nagyon sokkal tartozik ám nekem! Majd valamikor ráveszem, hogy törlesszen. Például építse meg a házam” – viccelődött a sztár, az utolsó poénnal valószínűleg arra célozva, hogy Ford egykor ácsként dolgozott.


(via Far Out)

 

A színész többi tévedése

A 83 éves Al Pacino 8 legrosszabb filmje

Habár tehetsége vitathatatlan, a kedden szülinapos Al Pacino több filmjében is az egyértelmű denirósodás jeleit mutatja. Mi pedig hogy máshogy is köszönthetnénk a jeles nap alkalmából, mint a legnagyobb mellényúlásainak kiválogatásával.

Tovább