Feltörték Adam Sandler Twitterét és hülyeségeket posztoltak a nevében

Ugyanaz a csapat csapott le a sztárra, aki korábban Mariah Carrey fiókját is meghekkelte.

Meghekkelték a népszerű amerikai komikus, Adam Sandler Twitter-fiókját! A galád tettet ugyanannak a Chuckling Squad nevezetű hekkercsapatnak a tagjai hajtották végre, akik korábban Mariah Carrey fiókját is feltörték. A hekkerek, miután átvették az irányítást Sandler Twittere fölött, a nevében retwitteltek olyan bejegyzéseket, amelyekben például egyes felhasználók orangutánnak nevezték az Egyesült Államok előző elnökét, Barack Obamát. A legtöbbször azonban egy @iNuBLoM nevezetű felhasználó bejegyzéseit osztották tovább, aki többnyire csak olyan dolgokról írt, hogy épp kokainozik, kurvázik vagy a Fortnite nevű online videojátékban zúz (ő valószínűleg a csapat egyik tagja vagy valami haverjuk lehet, mivel a Chucklingot is emlegette az egyik bejegyzésében).

 

A Chuckling Squad korábban a Twitter-elnök Jack Dorsey Twitter-fiókját is feltörte. Ezt az úgynevezett SIM-swapping eljárás tette lehetővé, amivel megkaparintották a kiszemelt áldozat telefonszámát, és miután átirányították onnan a saját mobilszámukra a kétlépcsős bejelentkezéskor kapott SMS-kódot, már könnyen be tudtak lépni az illető helyett a Twitter-fiókjába. Arról viszont egyelőre nincs hír, hogy Adam Sandler és Mariah Carrey oldalát is ezzel a trükkel hekkelte-e meg a Chuckling Squad. (via Variety)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu