Fergeteges új trailert kapott Jennifer Lawrence kamatyolós filmje

Az Oscar-díjas színésznőt a Barátnőt felveszünkben egy kőgazdag pár béreli fel, hogy vegye el a fiuk szüzességét.

Idehaza Barátnőt felveszünk címmel kerül mozikba Jennifer Lawrence nagy durranásnak ígérkező prosztóvígjátéka, a No Hard Feelings. A napokban a Sony Entertainment ki is hozott egy új előzetest a filmhez, amelyben az Oscar-díjas színésznő az egyik házibuliban játszódó jelenetben mérgesen benyitogat különböző szobákba, ám amikor ott csak a mobiljukat bámuló tiniket lát, mérgesen kifakad:

Már senki sem szokott dugni?!?

 

 

Az éles kirohanás persze rögtön érthetővé válik, amint kontextusba helyezzük. Jennifer Lawrence ebben a filmben egy Maddie nevű, kissé könnyűvérű futárt alakít, aki az autója elvesztése után végső kétségbeesésében jelentkezik egy igencsak fura álláshirdetésre:

egy dúsgazdag pár mesés vagyont fizetne neki azért, ha elveszi a 19 éves különc csemetéjük, Percy szüzességét, mielőtt a fiatalember kirepülne a családi fészekből, és elmenne továbbtanulni az egyetemre.

A Barátnőt felveszünket a Rossz tanárt is jegyző Gene Stupnitsky rendezte, a vad partizásba és válogatott altesti huncutkodásokba belevitt srácot Andrew Barth Feldman alakítja, a kőgazdag apukát pedig a '80-as évek vígjátékainak emblematikus sztárja, Matthew Broderick.

(via Uproxx)