Gondoltad volna, hogy Britney Spears ilyen szenzációs színésznő?

A Daily Mail nyilvánosságra hozta, milyen hatalmasat játszott a Szerelmünk lapjai című romantikus film női főszerepére kiírt meghallgatáson.

Habár voltak színészi próbálkozásai, az énekesnőnek – olyan kollégáitól eltérően, mint például Jennifer Lopez vagy Lady Gaga – sosem sikerült igazán maradandót alkotnia a vásznon,

így mindenkit meglepett, amikor most megjelent, The Woman In Me című memoárjából kiderült, hogy részt vett a kultikus romantikus dráma, a Szerelmünk lapjai meghallgatásán.
Britney Spears és Anson Mount az Álmok útján című filmben. Forrás: InterCom


A szóban forgó szerepet végül Rachel McAdams kapta meg, de a filmesek előtte olyan más színésznőket hallgattak meg,

mint Scarlett Johansson, Jessica Biel, Mandy Moore, Kate Bosworth, Claire Danes, Amy Adams – és a lenti videó tanúsága szerint Britney Spears.


Ráadásul a film casting directora szerint a sztár az összes felsorolt vetélytársát kiütötte a nyeregből, és a végén már csak ő volt versenyben McAdams ellenében. Habár ma már nehéz lenne a Szerelmünk lapjait mással a női főszerepben elképzelni, a videót (amit az említett castingos, Matthew Barry osztott meg a Daily Maillel) elnézve Spears határozottan jó színésznő, csak nem kapott esélyt (vagy nem a jó filmekben kapott esélyt).


„Britney nem egyszerűen jó volt, fenomenális volt.

Nagyon nehéz döntés volt, mindenkinek leesett tőle az álla. Teljesen paff voltam, egyszerűen csúcsteljesítményt nyújtott” – nyilatkozta Barry a kiadványnak. „A Szerelmünk lapjai-castingon a lista végül rám és Rachel McAdamsre szűkült, és még ha jó is lett volna újra együtt szerepelni Ryan Goslinggal a The Mickey Mouse Clubban töltött napjaink után, örülök, hogy végül nem én lettem a befutó, mert akkor nem csináltam volna meg az In the Zone albumomat” – írja az esetről az énekesnő a memoárjában.


(via NME)

 

Még több érdekesség a Szerelmünk lapjairól

10 dolog, amit nem tudtál a Szerelmünk lapjairól

A filmtörténelem egyik legnépszerűbb szerelmes filmje, ami egy csapásra világsztárt csinált Ryan Goslingból. Imádhatjuk vagy gyűlölhetjük, de kultikus státuszát nem vitathatjuk. És vasárnap ismét megnézhetjük a tévében. Ennek kapcsán íme tíz érdekesség a forgatásról!

Tovább