„Ha sz*r lesz Chris Rock Még egy kört remake-je, megint jön a pofon!”

Ezt maga az Oscar-díjas film rendezője, Thomas Vinterberg mondta. Persze nyilván csak viccelt...

Thomas Vinterberg igen csattanós választ adott arra, amikor megkérdezték tőle, mit szól ahhoz, hogy a Még egy kört mindenkinekből nem kisebb sztár forgat amerikai remake-et, mint Chris Rock. Az Ekstra Bladet című dán magazinnak a rendező nemrég azt nyilatkozta, hogy már izgatottan várja, mit kezd Chris Rock a 2021-ben Oscar-díjjal jutalmazott filmjével:

Chris Rock választása izgalmas. Érdekes lesz látni, hogy mivel áll elő. Tele vagyok nagy reményekkel.
Forrás: Matt Petit/A.M.P.A.S. via Getty Images

 

Vinterberg nem árulta el, hogy bármilyen módon részt vesz-e majd az amerikai remake-ben, de félig tréfásan figyelmeztette a komikust:

Ha szar lesz, akkor megint kapni fog egy pofont.

A rendező természetesen a 2022-es Oscar-gálán történt, híres-hírhedt incidensre utalt, amikor is Will Smith a színpadra fellépve, a kamerák kereszttüzében, élő egyenes adásban pofozta fel Chris Rockot, miután a komikus viccet csinált a felesége, Jada Pinkett Smith kopaszságából (a színésznő ugyanis alopecia areata, azaz foltos hajhullás nevű autoimmun betegségben szenved).

Mi lesz Will Smith sorsa a pofon után?

Visszaveszi tőle az Oscart a Filmakadémia? Vagy csak nem adhat át díjat a 2023-as gálán? Szóba állnak-e még a történtek után más hollywoodi filmesek Will Smith-ék családi vállalkozásban vitt produceri irodájával?

Tovább

 

A Még egy kört mindenkinek négy gimnáziumi tanár történetét meséli el, akik letesztelnek egy elméletet, mely szerint a csekély alkoholszint fenntartása a vérben, vagyis a folyamatos, enyhe spicces állapot jobbá teszi az életüket. A kezdeti felszabadultság azonban lassan, de megállíthatatlanul fordul át kontrollálhatatlan ivászatba és családi-munkahelyi konfliktusok sorozatába...

(via NME.com)