Harrison Ford már Indiana Jonesként poroszkál

Forog az ötödik Indiana Jones film, Harrison Ford már kalapot nyomott a fejébe.

Tizenhárom évvel az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága után múlt héten elkezdték az ostorcsattogtató régészprofesszor ötödik kalandjának forgatását az angliai Yorkshire-ben. Alig tudni valamit a filmről, sem a címe, sem a történet nem ismert, csupán annyi, hogy Ford oldalán Mads Mikkelsen és Phoebe Waller-Bridge ugrik fejest a veszedelembe, a rendező pedig ezúttal nem Steven Spielberg, hanem a Logant, az Észvesztőt és a Coplandet jegyző James Mangold.

Az első forgatási fotókon tulajdonképpen semmi újdonság nincs, "csupán" a 79 éves Ford Indiana Jones gúnyájában bandázgat a stábtagokkal. A rajongók egy részét nem dobták fel a képek, hiszen a színész már túl öreg ahhoz, hogy elveszett ereklyéket hajkurásszon, mások azonban örömmel fogadták az idős Indyt, Twitteren lelkesedtek:

Az első képek Harrison Fordról az Indy 5. forgatásáról. Akár jó lesz a film, akár szar, milyen vagányul néz már ki 79 évesen. Imádom a fickót.
A legutóbbi Indiana Jones film simán csak a legnagyobb csalódás volt, amit valaha láttam. De nem érdekel. Ez a fotó boldoggá tett. Már forgatják! Még egy kaland!

 

 

 

Sokan bíznak abban, hogy Mangold a Logan után ezt a sorozatot is szépen fogja lezárni. 2022. július 28-án minden kiderül.

És aki a képek láttán ösztönösen elkezdte dudorászni az Indiana Jones főtémáját, az nincs egyedül, fokozzuk is az örömöt egy kis muzsikával:

(Forrás: Independent)