Henry Cavill szerepel az új James Bond-előzetesben – kár, hogy az egész kamu

Majdnem 3 millióan látták és Margot Robbie is benne van, de sajnos az egész a mesterséges intelligencia műve.

Nemrég került fel a legnagyobb internetes videómegosztó oldalára egy előzetes, melyben Henry Cavill-t láthatjuk James Bond szerepében, a Bond-lányt pedig Margot Robbie alakítja. A kedvcsináló úgy aposztrofálja magát, mint a 26. Bond-film, ám valójában az egész egy ordas nagy kamu, és

részben más filmekből, részben pedig a mesterséges intelligencia által generált képsorokból lett összevágva.

 Tulajdonképpen ez egy „mi lenne, ha” videó, amit a rajongók többsége így is értelmezett, ám volt, aki mégis bedőlt neki.

Felhívjuk a figyelmet, hogy ez egy művészi előzetes, amit kizárólag szórakoztatás céljával hoztunk létre. Aprólékosan alkalmaztam a különféle vizuális- és hangeffekteket és a mesterséges intelligenciát, valamint egyéb filmes elemeket, hogy létrehozzam a víziómat. A célja pusztán a YouTube közönségének szórakoztatása.

- írja az előzetest készítő KHStudio. Igazából ez megnyugtató, mivel az álelőzetes effektjeit elnézve eléggé vérszegény lett volna ez a Bond-film.

van pár jelöltünk

007 színész, aki eljátszhatná James Bondot

A fogadóirodák szerint az egyik jelölt nagyon elhúzott, de még arra is van esély, hogy félvér vagy ázsiai legyen őfelsége következő ügynöke.

Tovább

 

Henry Cavill amúgy nem véletlenül került bele a trailerbe, mivel többször is felröppent a hír, hogy legközelebb ő alakíthatja a 007-es ügynököt. Legutóbb azonban azt nyilatkozta ezzel kapcsolatban:

Én is csak a pletykákból tudok kiindulni. Ugyanazok az információim vannak, mint neked. Talán már túl öreg vagyok, nem tudom. Ez a producerektől, Barbara Broccolitól és Mike Wilsontól függ, és majd meglátjuk, mik a terveik.

Ez azért is érdekes kijelentés, mivel állítólag amikor a 2006-os Casino Royale-t castingolták, akkor meg túl fiatalnak tartották a szerepre, és végül Daniel Craig kapta meg azt.

elvileg

Ő lesz az új James Bond

Már amennyiben igazak a brit bulvárlapok értesülései.

Tovább

 

Hogy ki lesz az új James Bond a 26. filmben, még mindig nem tudjuk biztosan, viszont meg nem erősített források Aaron Taylor-Johnsont emlegetik.

 

(via The Hollywood Reporter)