Híres szüleik kiköpött másai ezek a sztárgyerekek!

Egészen elképesztő, mennyire hasonlítanak egyes fiatal sztárok a szüleikre – s hogy a dolog még kísértetiesebb legyen, képgalériánkban olyan fotókat raktunk egymás mellé, amelyeken a szülők és a gyerekek ugyanannyi idős korukban láthatóak.

Lenny Kravitz és Zoë Kravitz 32 évesen

A hasonlóság az esetükben persze csak bizonyos korlátok között működik, hiszen nem anya-lánya vagy apa-fia párosról, hanem ellenkező nemű rokonokról van szó, de a híres énekes le sem tagadhatná Lisa Bonet-val közös lányát, Zoë Kravitz fiatal színésznőt.

Forrás: Ron Galella Collection via Getty Images és Karwai Tang / Getty Images

 

Angelina Jolie és Shiloh Jolie-Pitt 15–16 évesen

Az azóta egymástól eléggé elhidegült sztárpár, Angelina Jolie és Brad Pitt közös gyermeke esetében ugyan elég erősek voltak az apa génjei is, főleg ami Shiloh Jolie-Pitt szőke haját és kék szemét illeti, de azért ha eltekintünk a kamasz Jolie-ról készült fotó indokolatlan erotikus kisugárzásától, elég egyértelmű a hasonlóság anya és lánya között is.

Forrás: Harry Langdon / Getty Images és Samir Hussein / WireImage / Getty Images

 

Will Smith és Jaden Smith 24 évesen

A fiatalabb Smith jellegzetes rugófrizurája ugyan kicsit eltereli a figyelmet a hasonlóságról, de azért így is feltűnő, hogy Jaden pofozkodó apukája nem kevésbé jellegzetes elálló füleit és előkelő állkapcsát örökölte. (Az anya pedig nem más, mint Jada Pinkett Smith.)

Forrás: Chris Haston / NBCU Photo Bank / Getty Images és Laurent Viteur / WireImage / Getty Images

 

Tom Hanks és Colin Hanks 45 évesen

A fejformájuk ugyan határozottan más, de a barátságos tekintet, a nem kevésbé bizalomgerjesztő grimasz és a száj körüli részek nagyon is megegyeznek Tom és Colin Hanksen. (Colin édesanyja egyébként nem Tom Hanks élete szerelme, Rita Wilson, hanem első felesége, a 2002-ben elhunyt Samantha Lewes volt.)

Forrás: Frederick M. Brown / Getty Images és JC Olivera / FilmMagic / Getty Images

 

Damon Wayans és Damon Wayans Jr. 36 évesen

Damon Wayans és fia esetében olyan nagy a hasonlóság, mintha csak ugyanazt az arcot rakták volna rá először egy szélesebb és kerekebb, majd egy vékonyabb, szögletesebb fejre. A kiterjedt Wayans családról és az összes híres tagjáról egyébként korábban ebben és ebben a cikkünkben írtunk részletesebben.

Forrás: Ron Galella Collection via Getty Images és Steve Granitz / WireImage / Getty Images

 

Meryl Streep és Mamie Gummer 37 évesen

Meryl Streep és lánya esetében ugyanazt figyelhetjük meg, mint a Wayansoknál, csak itt egy-egy teljesen eltérő női fejformán láthatjuk ugyanazt az arcot feltűnni. Nagyon érdekes, hogy míg a két Wayans a megszólalásig hasonlít egymásra, addig hiába a vonások hasonlósága, Mamie Gummer megjelenése teljesen más karaktert kap amiatt, hogy a szögletes orr, a vékony száj és a hegyes áll nem egy hasonlóan szögletes fejen, hanem egy kifejezetten kerek formán tűnik fel.

Forrás: Ron Galella Collection via Getty Images és Taylor Hill / FilmMagic / Getty Images

 

Uma Thurman és Maya Hawke 24 évesen

A legelképesztőbb hasonlóság a listán szereplő összes sztárpár közül Uma Thurman és a színésznő Ethan Hawke-kal közös lánya, a Stranger Things szereplője, Maya Hawke között áll fenn. Habár a Kill Bill sztárjának finomabbak a vonásai, íveltebb a szemöldöke és emiatt ábrándosabb a tekintete, tényleg úgy néznek ki, mint két tojás. Az apró különbségek pedig Uma Thurmant babaarcúvá teszik, lányának viszont keményebb, coolabb külsőt kölcsönöznek.

Forrás: Stephane Cardinale / Corbis via Getty Images és Steve Granitz / FilmMagic / Getty Images

 

Carrie Fisher és Billie Lourd 29 évesen

A néhai Carrie Fisherre is feltűnően hasonlít Bryan Lourd tehetségkutató ügynöktől született, szintén színész lánya, csak az anyának határozottabbak a vonásai, míg Billie Lourdnak sokkal gömbölyűbb az arca. Érdekesség, hogy a közös gyermek születése után két évvel a férj véget vetett a kapcsolatnak, mivel rájött, hogy meleg. Azóta egy másik férfival él házasságban.

Forrás: Aaron Rapoport / Corbis / Getty Images és David Livingston / Getty Images for Fashion Media

 

Peggy Lipton és Rashida Jones 42 évesen

Sajnos Peggy Lipton, a Twin Peaks Normája sincs már az élők sorában, Quincy Jones zenei producer-zeneszerzővel közös lánya, Rashida Jones viszont szintén színészi pályára lépett (olyan filmekben és sorozatokban láthattuk, mint a Spancserek vagy a Városfejlesztési osztály). Mivel Peggy Lipton külsejét nagyban meghatározta szőke haja, Rashida Jonesnak pedig egészen különleges színű zöld szeme van, elsőre nehéz kiszúrni a hasonlóságot, pedig ha jobban megnézzük, a két nőnek majdnem teljesen megegyeznek a vonásai; főleg, mivel Rashida Jones esetében az a különleges helyzet állt elő, hogy szinte egyáltalán nem látszanak rajta az édesapjától örökölt afroamerikai gének.

Forrás: ABC Photo Archives / Disney General Entertainment Content via Getty Images és John Shearer / Getty Images

 

Blythe Danner és Gwyneth Paltrow 50 évesen

Blythe Dannernek és Bruce Paltrow rendező-producertől született lányának, Gwyneth Paltrow-nak is egészen eltérő a kisugárzása, de közben mégis nagyon hasonlítanak egymásra. A haj ugyan nagyban meghatározza egy ember külsejét, és Dannernek mindig is játékosabb, szellősebb frizurája volt, míg a Szerelmes Shakespeare sztárjának már-már a védjegyévé váltak szigorú egyenes tincsei, a két nő fején szinte minden más nagyon hasonlít a másikéra a szemektől kezdve az orron át a szájig és az arccsontig.

Forrás: Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images és RB / Bauer-Griffin / GC Images / Getty Images

 

(via Bright Side)