Ilyen lett volna a Vissza a jövőbe Ben Stillerrel - VIDEÓ

Előkerültek a negyven évvel ezelőtti castingvideók.

Azt valószínűleg a Vissza a jövőbe minden rajongója tudja, hogy Robert Zemeckis eredetileg Eric Stoltzot szemelte ki a főszerepre, és csak öt hét forgatás után derült ki, hogy vele nem működne a film, így leváltották őt Michael J. Foxra. Pár éve viszont az is kiderült, hogy ki mindenki járt még a film castingján. A meghallgatásról készült felvételek 2020-ban kerültek fel a Vissza a jövőbe: The Ultimate Trilogy című blu-ray kiadványra, onnan pedig a YouTube-ra.

Az egyik később ismertté váló színész, aki Marty szerepére jelentkezett, nem más mint Ben Stiller, akinek az alábbi jelenetet kellett előadnia:

A Két pasi – meg egy kicsiből ismerős Jon Cryer és C. Thomas Howell is járt a castingon, szintén Marty szerepe miatt, míg Billy Zane Biff karakterét szerette volna eljátszani, amit később Thomas F. Wilson kapott meg. Zane végül így is bekerült a filmbe, mint Biff cimborája, Match O'Malley.

A videók alatti kommentekben konszenzus van abban, hogy az alkotók jó döntéseket hoztak.

Ben Stiller túl stréber volt, C. Thomas Howell pedig túl menő. M.J. Fox-ban megvan mindkettőjük megfelelő kombinációja."

Egy másik hozzászóló szerint megkaphatták volna a szerepet egy másik univerzumban, „de a mi univerzumunkban a legjobb színészt választották Marty McFly szerepére."

Via: Unilad