Itt a Joker 2 előzetese, tényleg van benne ének és tánc!

A Joker: Folie à Deux, amiben Joaquin Phoenix ismét Jokert, Lady Gaga pedig Harley Quinnt alakítja, októberben kerül a mozikba. A központi témája a zene és az őrült szerelem lesz.

A Warner Bros. stúdió kedden, a Las Vegas-i CinemaConhoz időzítve tette közzé a Joker: Folie à Deux első trailerét. A 2019-es Joker folytatásában Joaquin Phoenix visszatér a Bűn Bohóchercegeként, Lady Gagát pedig Harley Quinn szerepében láthatjuk. A film 2024. október 4-én kerül a mozikba, a központi témája az őrült szerelem lesz,

de egyre több pletyka szól arról, hogy Joker és Harley annyit fognak táncolni és énekelni benne, hogy egy bizarr musical lesz a végeredmény...

 

 

A további sztárszereplők Catherine Keener, Brendan Gleeson, Jacob Lofland, Harry Lawtey és Zazie Beetz lesznek. A rendező és a társ-forgatókönyvíró ezúttal is Todd Phillips, aki a CinemaConon elmondott beszédében elárult néhány kulisszatitkot is a Joker 2-ről:

Amikor az első filmet forgattuk, Joaquin és én mindig arról beszéltünk, hogy csinálnunk kéne egy folytatást, mert nagyon jól éreztük magunkat. De sosem gondoltuk komolyan. Aztán amikor a Joker hatalmas siker lett, a világjárvány idején megint beszélgettünk róla, és úgy döntöttünk, hogy megcsináljuk. És megint nagyon jól éreztük magunkat.

A rendező kitért a film zenei vonatkozására is:

Azért választottuk [Harley Quinn szerepére Lady] Gagát, mert ő egy varázslatos személyiség. Producer voltam az Egy csillag születikben, és már ott úgy éreztem, hogy varázslatos. Sosem beszéltem a filmről úgy, mint musicalről, de [a Joker 2] egy olyan alkotás lesz, ahol a zene lényeges elem.

(via Deadline)