Itt a következő Jumanji első hivatalos stábfotója!

A dzsungeltúrázó Szikla idén karácsonykor visszatér, Karen Gillannel, Jack Blackkel és Kevin Harttal együtt.

Repül az idő: mintha csak tegnap vigyorogtuk volna végig a Dwayne Johnson-féle Jumanjit, idén decemberben már a kasszarobbantó kalandfilm folytatásán kacaghatunk a mozikban. Az új résznek nincs még hivatalos címe, csak annyit lehet tudni róla biztosan, hogy A Szikla mellett visszatér benne Karen Gillan, Jack Black és Kevin Hart is – és már egy vagány csoportkép is van róluk!

Természetesen a keretsztori sem változik, és most is a régi vágású, dzsungeljáró kalandorok bőrébe bújó, videojátékos tinik (Ser’Darius Blain, Alex Wolff, Madison Iseman és Morgan Turner) keverednek mindenféle izgalmas szituációba. A Szikla ugyanis nemcsak kiváló humorú izomkolosszus, de producerként is tisztában van vele, hogy egy majdnem 1 milliárd dollárnyi bevételt termelő blockbuster bevált receptjén nem kell változtatni. Az újabb Jumanji rendezője marad Jake Kasdan (Lawrence Kasdan fia), reméljük, az operatőr ugyanúgy Pados Gyula lesz, ahogy az előző film esetében is. Új szereplők viszont biztosan lesznek: eddig Awkwafina, Danny DeVito és Danny Glover érkezése biztos a stábba, bár komoly összegben mernék rá fogadni, hogy további sztárok is követik még őket. (via Collider)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu