Johnny Depp először az ajtóval, majd egy rosszmájú újságírónővel küzd meg

Vicces promóciós kisfilmet tett közzé a pénteken startolt Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztivál.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, tavasszal a sztár több alkalommal is Budapesten járt, mivel itt forgatta második rendezését, amelyben Al Pacino is szerepel. Most pedig, hogy a múlt pénteken a Morcheeba és Russell Crowe koncertjével elstartolt a Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztivál, nyilvánosságra hoztak egy, az eseményt népszerűsítő kisfilmet – amit Depp szintén nálunk, a Gellért Szállóban forgatott.

A kifejezetten vicces promóciós videó arról szól, hogy a sztár gitárját cipelve siet egy, a hotel lobbijába megbeszélt interjúra.

Itt már az is nehézséget okoz neki, hogy bejusson az ajtón,

mivel minduntalan beleakad a gitártokja, de csakhamar kiderül, hogy mindez csak hányattatásai nyitányát jelenti.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Karlovy Vary IFF (@kviff) által megosztott bejegyzés


Az interjút ugyanis egy elég merevnek tűnő újságírónő készíti, szóval kissé nyögvenyelősen megy a dolog, mindketten csaknem belealszanak a beszélgetésbe. Nemsokára azonban felpezsdíti valami az eseményeket, de a színész-zenész számára abban sem lesz sok köszönet.

A riporter ugyanis rákérdez, hogy hogyhogy nem kapott még díjat a sztár a most zajló Karlovy Vary-i Filmesztiválon.

Depp a kérdésre először látszólag zavarba jön, és elkezd terelni, hogy beszéljenek inkább a zenéről; majd csattanóként előhúz a gitártokjából egy trófeát, odafordítja az újságíró felé, és azt láthatjuk, hogy egy Karlovy Varyból származó díj

– amin azonban Depp átgravírozta valaki más nevét a sajátjára.

Az igen frappáns kisfilm apró szépséghibája, hogy a színész egyébként kapott díjat a fesztiválon: még 2021-ben egy életműdíjnak megfelelő Kristály Glóbuszt (igaz, az nem ún. „winning award”, hanem „lifetime achievement”, de azért ezzel együtt sántít egy kicsit a „sosem díjazták Karlovy Varyban”-poén).


(via KVIFF)


Nyitókép: David Zorrakino / Europa Press via Getty Images

 

Ekkor kapta a díjat

Láttuk az év legjobb filmjeit Karlovy Varyban és még Johnny Deppet is

Leszbikus apácák, fejetlen zöld lovag, öngyilkos sztárszakács és a világ legrosszabb embere. Ezek voltak a kedvenc filmjeink Közép-Európa legjobb fesztiválján.

Tovább