Ki ez a gyönyörű hologramlány? – Ana de Armas

Teljes nevén Ana Celia de Armas Caso az új arc, aki Ryan Gosling kézzel nem fogható csaját alakítja az új Szárnyas fejvadászban, de mostanában sok mindenben láthattuk!

Bár az újságírókat kifejezetten megkérték, ne árulják el a Szárnyas fejvadász 2049 fordulatait, annyit leírhatunk, hogy az új fejvadászt játszó Ryan Goslingnak van egy csaja. Aki nem igazi, inkább amolyan boltban kapható kütyü, ami/aki eljátssza a szerető feleséget, sőt, és mivel hologram, bármikor változtathatja a ruháját, frizuráját, stílusát. De akárhogy is néz ki éppen, Ana de Armas mindig gyönyörű. De ki ez a lány? Ana Celia de Armas Caso 1988. április 30-án született Kuba fővárosában, Havannában, pontosabban annak egyik elővárosában. Családjáról nem szokott beszélni, csak annyit tudni, hogy testvére, Javier Caso tehetséges fotós. 14 évesen megkezdte tanulmányait a Kubai Nemzeti Színművészeti Iskolában, amit sikerrel el is végzett, és mivel csinos és tehetséges, sorra jöttek is a szerepek először Kubában, majd Spanyolországban. Mivel Ana nagyszülei révén már rendelkezett spanyol állampolgársággal, az átköltözés nem okozott különösebb gondot. És a karrierépítés sem.

Forrás: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images

A nagy áttörés nem sokáig váratott magára Ana karrierjében, hisz 2007-től 2010-ig 6 évadon át alakította Carolina Leal Solíst a népszerű, rengeteg országban megvásárolt és vetített sorozatban, az Internátusban Martiño Rivas, Elena Furiase és Blanca Suárez oldalán. 2009-ben mutatták be a fiatal nemzedék féktelen szórakozásait bemutató Szex, party és hazugságokat, amely 2010 legnagyobb bevételt hozó filmje lett Spanyolországban a maga több mint 4 millió eurós hasznával, és bár nem Ana volt az abszolút főszereplő, jó úton haladt vele a sztárság felé. 2010-ben kezdték el forgatni az Antena 3 legújabb szériáját, a Hispania, la leyendat, amelyben egy rabszolgalányt alakít, és csak 2011-ben szállt ki a sorozatból, ám ekkor már gyakran járt ki Amerikába nyelvet tanulni és kapcsolatokat építeni.

Forrás: Columbia Pictures

2013. július 18-a és augusztus 24-e között vették fel Madridban a Por un puñado de besost, melynek premierjére 2014. május 16-án került sor. A filmet David Menkes rendezte, és olyan színészek játszották a főbb szerepeket, mint Martiño Rivas, Marina Salas, Megan Montaner, Jan Cornet és persze Ana de Armas. Ezt követően végleg Hollywoodba költözött, hogy ott folytassa pályafutását. 2015. októberében mutatták be az amerikai mozik a Kopp-kopp című bizarr thrillert, amelyben Lorenza Izzóval karöltve Keanu Reevest terrorizálja, szőke hajjal. Isabel de La Cruzt alakította az Exposed politikai thrillerben, ahol ismét együtt játszik Keanu Reeves-zel. 2016-ban volt a Hands of Stone című önéletrajzi ihletésű bokszdráma premierje is, amelyben Ana Robert De Niro és Edgar Ramirez oldalán volt látható, és amit a nagy nevek ellenére sem kaptak fel, viszont ő és Ramirez összejöttek a forgatás alatt. Ugyanebben az évben Miles Teller és Bradley Cooper mellett komédiázott a Haverok fegyverben-ben – ő volt Teller törvénytisztelő felesége, a józanság hangja.

Forrás: Fórum Hungary

2017-ben már feltűnt egy feledhető, francia autós akció-thrillerben, a Kipörgetvében egy adrenalinfüggő amerikai csajt alakítva Scott Eastwood partnereként, most pedig itt van a Szárnyas fejvadász 2049. Ami nagyszerűen sikeredett, és ahol Ana is felülemelkedik saját magán, már csak azért is, mert egy valódi test nélküli hologramlányt játszik, aki minden este hazavárja Ryan Goslingot, sőt, egyes kalandjaira is elkíséri, sőt, van egy egészen különleges szerelmi jelenete Goslinggal és egy űrprostival, ami így leírva zaftosan hangzik, pedig inkább lírai a dolog. És mit hoz a jövő? Már készül a Three Roses című börtönthriller, ahol újra illusztris társaságban szerepel majd, hiszen a filmben Rosamund Pike, Joel Kinnaman és Clive Owen is játszik majd, de a világ annyit változott pár év alatt, hogy Ana neve szerepel elsőként a stáblistán