Kiakasztotta a rajongókat Chris Hemsworth és felesége egy tortás incidenssel

Egy Instagramra kirakott családi fotó miatt vádolják őket azzal, hogy erőszakosak a gyerekeikkel.

A fényképen azt láthatjuk, hogy Hemsworthék épp iker fiaik, Sasha és Tristan kilencedik születésnapját ünneplik, és a sztár felesége, a szintén színész Elsa Pataky belenyomja az egyik gyerek fejét a tortába. A fotón az ikrek nővére, India Rose is szerepel (segít is a mamájának), és mindannyian jót mulatnak a dolgon – vélhetően az „áldozatot” kivéve.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés


A vicces felirat szerint ez valamiféle családi hagyomány lehet a Thor-filmek sztárjánál, mivel a képaláírásban azt olvashatjuk, hogy ebben a házban csak így lehet tortát enni. De a színész arra is célzást tett a szövegben, hogy a fiú arra panaszkodott: ő nem a csokitortát szereti, hanem a vaníliásat, és ezért kapta a büntetést – ami nyilvánvalóan csak vicc.

A képet sokan kommentelték, és nagyon sokan háborodtak fel a dolgon. Egyesek szerint ebben semmi vicces nincs, mások pedig odáig mentek, hogy kifejezetten erőszakos gesztus (sőt, valaki szerint veszélyes is lehet, mert bizonyos cukrászdák kis pöcköket használnak merevítésre, ami kiszúrhatja a gyerek szemét – bár a képen nem egy emeletes, hanem egy teljesen hétköznapi torta látható). Vannak olyanok is, akik megpróbálják megmagyarázni az aktust („így még emlékezetesebbé válik a pillanat”), de olyanok is, akik szerint egyszerűen csak nem kéne ítélkezni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés


A legtalálóbb mind közül talán az a komment, amely szerint a család háttérben látható kutyája azért fogta menekülőre, mert fél, hogy ő lesz a következő… Chris Hemsworth egyébként, amióta apuka, gyakran oszt meg családi képeket az Instagramján. És most már nem csak neki és feleségének kell bűvészkednie az idejével a színészet és a magánélet között, hiszen lánya, India egy apró szerepben feltűnt a sztár legutóbbi filmjében, a Thor: Szerelem és mennydörgésben.


(via Independent)


Nyitókép forrása: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images.