Kiköpött Elton John a Kingsman sztárja

Saját magára egyáltalán nem, a legendás énekesre viszont annál inkább hasonlít Taron Egerton a Rocketman című életrajzi filmben.

„Here we go”

– írta ki a Twitterre Egerton, egy olyan kép alá, amin Elton John ikonikus madárjelmezében látható, sajnos csak a sziluettje.

A színészről szerencsére további képek is készültek Elton Johnként, amelyeken elképesztő módon, szinte a megtévesztésig hasonlít a legendás énekesre – ezeket ide kattintva láthatjuk.

Mint arról korábban már írtunk, a Rocketmant az a Dexter Fletcher rendezi, aki az Eddie, a sasban dolgozott már együtt Egertonnal, és aki átvette a novemberben érkező Bohemian Rhapsody rendezését a botrányba keveredett Bryan Singertől (ahogy arról szintén többször megemlékeztünk, a Queen-film főszereplője, Rami Malek is kísértetiesen emlékeztet Freddie Mercuryra).

A Rocketmant 2019. május 17-én mutatják be az amerikai mozik, és állítólag nem szabályos életrajzi film lesz, hanem fantasy elemekből építkező musical, ami Elton John életének történéseiből táplálkozik. Taron Egertonon kívül játszik benne Jamie Bell is: ő az énekes közeli munkatársát, Bernie Taupin dalszövegírót formálja meg.


(via Digital Spy)