Kinek kedvez a kor az Igazából szerelem színészei közül?

Nem is tudjuk, hogyan mondjuk el: érkezett még egy hír az Igazából szerelem folytatásához. Itt van a trailer!

Tudjuk, hogy nagyon sokat írtunk már a Red Nose Actually című tízperces filmről, de muszáj még ezt is: megérkezett a trailer, amit itt lehet megnézni:

A nagy kérdés az, hogy vajon ki öregedett az eredeti szereplők közül a legjobban. Ezen humorizálnak a színészek – kezükben táblával, ami az eredeti film kedvelt kommunikációs eszköze volt. Hugh Grant például azt írja táblájára, hogy nem Colin Firth. Liam Neeson pedig saját magát írja, mint aki a legjobb formában öregedett a 2003-as film óta.

Richard Curtis, az Igazából szerelem írója és rendezője filmes sikerei mellett karitatív tevékenységéről is ismert: Lenny Henryvel együtt alapították az etiópiai éhínség ellen küzdő Comic Relief jótékonysági szervezetet, de a Make Poverty History kampány-nak is ő az értelmi szerzője. Utóbbi a szegénység felszámolására létrejött szervezeteket tömöríti.

És persze ő a kitalálója a Red Nose Day-nek is, mely a szükségben lévő gyerekek megsegítésére jött létre, és a Comic Relief számára gyűjt pénzt: a jótékonysági nap Nagy-Britanniában március 24-én este kezdődik, és március 25-ig tart. Ekkor fogják levetíteni a Red Nose Day Actually-t is, megtámogatva a nagyszabású, számos sztár részvételével zajló pénzgyűjtő kampányt.