Lázas nyomozás folyik a színésznő után, aki arcon harapta Beyoncét

Az incidens még tavaly decemberben történt.

Felháborító esemény hozta lázba az amerikai bulvármédiát. Történt ugyanis, hogy Tiffany Haddish komika, a Girls Trip sztárja, az idei Oscar-gála egyik legviccesebb prezentere elmesélt egy sztorit a GQ magazinnak, ami arról szólt, hogyan sikerült szelfiznie Beyoncéval. A feltörekvő színésznőt ugyanis az a megtiszteltetés érte, hogy meghívták a Jay-Z decemberi koncertjét követő afterpartira, ahol találkozott a híres énekesnővel.

@beyonce was telling me that my wig was slipping.... But for real she told me to have fun and I DID! #SHEREADY #thelastblackunicorn #beyonce

Tiffany Haddish (@tiffanyhaddish) által megosztott bejegyzés,

A közös szelfi annak rendje és módja szerint el is készült, ám ezután meredek fordulatot vettek az események. Valaki, Haddish beszámolója szerint egy színésznő, ugyanis fogta magát, és arcon harapta Beyoncét. A komika sajnos nem volt hajlandó megnevezni, ki volt a galád tett elkövetője, ezért a Vulture magánnyomozásba kezdett.

Folyamatosan frissülő cikkükben összeállítottak egy listát az afterpartin jelen lévő vendégekről, és kizárták azokat, akik nem színésznők (tisztázták például Rihannát vagy James Francót). Végül két, kevésbé ismert név maradt fenn a rostán: Sara Foster és Sanaa Lathan. A nyomozás következő fordulataként azonban mindkettejüknek sikerült meggyőzniük mindenkit az ártatlanságukról (Foster nagyon bájosan annyit írt ki Instagram-oldalára: „hízelgő, hogy bárki is azt gondolja, ilyen közel kerülhetek Beyoncéhoz”).

Flattering that anyone thinks I could get this close to Beyoncé.

Sara Foster (@sarafoster) által megosztott bejegyzés,

A Vulture aktája így továbbra is lezáratlan, de a találgatásba a sztárvilág is beszállt (például Chrissy Teigen modell-műsorvezető, John Legend felesége), ami igazán felvillanyozó pezsgést eredményezett a közösségi médiában. A különböző vicces tweeteket, Instagram- és egyéb bejegyzéseket itt olvashatjuk végig.


(via Uproxx, Vulture)