Maga Henry Cavill jelentette be: Superman visszatért!

A Black Adam stáblista utáni jelenete után biztos volt Clark Kent visszatérése a DC-univerzumba, amit most a 39 éves sztár hivatalosan is megerősített.

Henry Cavill nem lesz többé Superman a mozivásznon” – írtam 2018 őszén itt a PORT.hun a DC-rajongókat elszomorító hírt. Az akkori pletykák gázsivitákról szóltak, valamint arról, hogy a Warner Superman és Batman helyett inkább Wonder Womant tolná előtérbe. Henry Cavill akkor nem különösebben kommentálta, miért akasztotta szögre Superman piros köpenyét, inkább fejest ugrott a Vaják világába, de persze 2019-ben azért elejtette egy interjúban, hogy visszatérne még Acélemberként, ha mégis úgy alakulnának a dolgok. Nos, úgy tűnik, így alakultak, elég csak megnézni a Black Adam stáblista utáni jelenetét (ide kattintson, aki nem fél a spoilerektől)...

Henry Cavill hétfőn posztolt ki a közösségi oldalára egy videót, amiben hivatalossá tette: visszatért Superman szerepébe. Saját bevallása szerint azért várt eddig ezzel a bejelentéssel, mert időt akart hagyni arra, hogy a fanatikus rajongók mind megnézzék a hétvégén a Black Adamot.

Köszönöm a támogatásotokat és köszönöm a türelmeteket. Ígérem, hogy mindez meg lesz jutalmazva.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Henry Cavill (@henrycavill) által megosztott bejegyzés

 


Superman régóta várt visszatérésével kapcsolatban korábban azért már röppentek fel pletykák (mi is megírtuk ezeket), és maga Dwayne Johnson is azzal hencegett az elmúlt hetekben a Black Adam promóciós körútja során, hogy a karaktere valamikor majd össze fog csapni Supermannel.

Az Acélember végül felbukkant ugyan a 2019-es Shazam! végén, de akkor nem Henry Cavill játszotta őt, és nyaktól felfelé nem is látszott. J.J. Abrams és a Bad Robot elvileg már több mint egy éve dolgozik egy új Superman-mozifilmen, de erről jelenleg még semmi konkrétumot nem tudni. De maga Cavill is eltávolodott az utóbbi években a Warner-produkcióktól, és a konkurens Netflixen tűnt fel, mint Ríviai Geralt, valamint  az Enola Holmes-filmek Sherlockja.

A Warner Bros. Discovery új vezérigazgatója, a költségek megkurtításával hírhedté vált David Zaslav azonban állítólag nagyon csalódott volt amiatt, hogy Superman karaktere csak kiaknázatlanul porosodik náluk, miközben a legnagyobb riválisuknak számító Marvel stúdió továbbra is három grandiózus szuperhősös filmet gyárt le évente. Emellett maga Dwayne Johnson és a producertársai is világossá tették nemrég, hogy a Black Adam-filmekkel kapcsolatos hosszú távú elképzeléseik között szerepel egy olyan történetszál, amelyben Superman is fontos szerepet kap. De hogy pontosan mi lesz ez, azt alighanem majd csak Henry Cavill következő Instagram-videójából fogjuk megtudni.

(via Variety)