Majdnem Macaulay Culkin is játszott a Volt egyszer egy… Hollywoodban

A Reszkessetek, betörők! egykori gyereksztárja legalábbis volt egy meghallgatáson Quentin Tarantinónál – csak sajnos nagyon elrontotta.

Culkin hosszú kihagyás után tavaly tért vissza a filmezés világába jó barátja, Seth Green Changeland című mozijában, amiben egy mellékszerepet játszott. Most azonban a színész elárulta, hogy majdnem egy másik filmben is szerepelt – csak sajnos nem sültek el túl jól a dolgok.

Az Esquire interjújában az egykori gyereksztár elmesélte, hogy elment a Volt egyszer egy… Hollywood egyik szerepére kiírt meghallgatásra – az elsőre közel egy évtized óta. Azt sajnos Culkin nem árulta el, melyik karakterre ácsingózott, de arról beszámolt, hogy ment a próba.

A 39 éves színész kifestett körmökkel egy tavaly decemberi meccsen. Nem is értjük, miért gondolják az emberek furcsának... Forrás: Jayne Kamin-Oncea / Getty Images

 

„Katasztrofális volt. Én sem vettem volna fel saját magam.

Amúgy is szörnyű szoktam lenni a meghallgatásokon, és vagy nyolc éve nem is voltam egyen sem” – ecsetelte a színész, aki az 1994-es, még gyerekként forgatott Richie Rich – Rosszcsont beforr óta csak maroknyi filmet forgatott, és inkább sorozatokban játszik, sőt a legszívesebben csak szinkronizál.

Az elpuskázott lehetőség mellett Culkin az Esquire-nek mesélt a legutóbbi megvalósult mozis szerepéről, a már említett Changeland című filmben vállalt játékáról is. „Nem számít, mennyit játszottam mogorva felnőttként, még mindig nagyon jó móka visszaülni a nyeregbe, és színészkedni egy kicsit” – mondta, majd arról is beszélt, hogy a döntése miatt, hogy visszavonul a szórakoztatóipartól, az emberek őrültnek és furcsának találják, holott valójában teljesen hétköznapi személyiség.


(via NME)