Már megint megvádolták Ben Affleck arcát

Most az lett a színész bűne, hogy állítólag összeveszett Jennifer Lopezzel a vörös szőnyegen. A bizonyíték? A feje.

Az internet népének az a része, amelyik imádja elemezni Ben Affleck minden arcrezdülését, csütörtökön nem unatkozhatott. Olyan fotók kerültek ugyanis elő Jennifer Lopez netflixes filmjének, az Anyának a premierjéről, amelyeken mintha Affleck indulatosan vitatkozna feleségével a vörös szőnyegen.

Az elmélet szépséghibája, hogy az eseményről azóta elérhetővé vált egy videó is, és úgy tűnik, hogy ez alapján a pár egyáltalán nem veszekedett, csak azt tisztázták egymással, hogy merre induljanak tovább.

Miután a Daily Loud megosztotta a fotókat, "Ben Affleck és Jennifer Lopez vitatkoznak a vörös szőnyegen" felirattal, sokan „megvédték” a párt.

"Nem úgy néz ki, mintha vitatkoznának" - írta egyikük, hozzátéve, hogy "Úgy néz ki, mintha megegyeznének egy helyszínben".

A tweet alatt azóta megjelent egy felirat, amely tájékoztatja a felhasználókat, hogy a fotók "félrevezetőek", mert "az interakcióról készült videó szerint a pár nem veszekedett, hanem csak beszélgettek egymással".

Egy szájról olvasó szakértő megerősítette ezt a verziót a Mail Online-nak. Szerinte Affleck, miután pózolt a feleségével készült fotókhoz, azt kérdezte tőle, hogy "Ennyi volt?", majd miután adott neki egy puszit, megkérdezte, hogy jól van-e.

Pár nappal korábban is történt egy hasonló „incidens”, akkor egy olyan videó bukkant fel a TikTok-on, amelyen a láthatóan frusztrált Affleck becsapja az autója ajtaját, miután Lopez beszáll.

Még korábban pedig azzal szórakoztatták magukat a rajongók, hogy megpróbálták megfejteni, a színész miért szenvedett látványosan a februári Grammy-díjátadón az önfeledten szórakozó felesége oldalán. Az a „rejtély” akkor megoldódott, ahogy arról a Port is beszámolt.

Később maga J. Lo is zrikálta férjét egy nyilvános posztban, amikor az Air – Harc a legendáért című filmből posztolt egy olyan képet, amelyen Affeck a homlokát ráncolva látható. Instagram-posztjának képaláírásában ezt írta: "A férjem boldog arca".

Az új videóra reagálva így foglalta össze az egyik rajongó a tanulságot a Twitteren:

Az embereknek meg kell érteniük, hogy Ben Affleck arca egyszerűen mindig nyomorúságos, még akkor is, ha soha nem volt boldogabb."

via: Independent