Még az is lehet, hogy Josh Gad lesz Pingvin az új Batman-filmben

A szépség és a szörnyeteg sztárja a Twitteren posztolt egy képet, ami alapján jó okunk van feltételezni a címbeli állítást.

A soron következő Batman-filmet egyébként Matt Reeves fogja rendezni, és szerepelni fog benne Pingvin is, akit Danny DeVito alakított még az 1992-es Batman visszatér című Tim Burton-filmben. Josh Gadet legutóbb A szépség és a szörnyetegben láthattuk, mégpedig a Disney történetében először előforduló meleg karakter szerepében.


A színész Twitter-oldalán posztolt ki egy sejtelmes képet, mely a Brian Bolland alkotta Pingvint ábrázolja. Ez azért nem jelenthet olyan sok mindent, vagyis valószínűleg beválogatták az új Batman-filmbe, hogy Pingvin karakterét eljátssza.

Nehéz dolga lesz Danny DeVito zseniális alakítása után, de azért mi nem féltjük a színészt. A DC háza táján amúgy is sűrű a program, ugyanis készül a Gotham City Sirens Margot Robbie-val, valamint egy önálló Batgirl-film is.

via NME

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu