Megdöbbentő, vicces és vagány kulisszák mögötti fotók 2022 legemlékezetesebb filmjeiből

Félnapos hajigazítás, úszólecke, egy tökéletes Elvis-imitátor, no meg puszi a dinónak.

Lassan vége a 2022-es évnek, ami számtalan remek filmet hozott. Még ugyan hátra van egy hónap, de közel a búcsú, emlékezzünk hát erre az évre és ezekre a remek filmekre a stábok közösségi médiában megosztott képeivel és videóval. A tíz legizgalmasabb, legmeghatóbb vagy épp legviccesebb kulisszák mögötti pillanat következik.

 

Puszi a dinónak

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Bryce Dallas Howard (@brycedhoward) által megosztott bejegyzés

Bryce Dallas Howard, aki Claire Dearingot alakította a Jurassic World: Világuralomban ezzel a fotóval köszönte a meg a franchise rajongóinak, hogy a film összbevétele átlépte az 1 milliárd dollárt. A képen karaktere, Claire épp puszit dob egy lelkes Dilophoszaurusznak.

 

Leúszni a mélybe

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lupita Nyong'o (@lupitanyongo) által megosztott bejegyzés

Lupita Nyong'o arról posztolt videót, milyen komoly tréning előzte meg, hogy Nakia leússzon a tenger mélyére a Fekete Párduc 2.-ben. Miként írja: “Talokanba korántsem olyan egyszerű leúszni, mint amilyennek látszott”.

 

Tökéletes haj=idő

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Taika Waititi (@taikawaititi) által megosztott bejegyzés

Taika Waititi, a Thor: Szerelem és mennydörgés rendezője egy születésnapi posztban köszöntötte a címszereplőt alakító Chris Hemsworth-t, aki bitang türelmes lehet, mivel 13 óra kellett ahhoz, hogy a haja olyan vagányul nézzen ki, ahogy azt a vásznon láttuk.

 

Rálátás a Batmobile-ra

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@mattreevesla által megosztott bejegyzés

 

Matt Reeves Batmanje kacsán sokan kíváncsiak voltak, miként fest majd Robert Pattinson a denevérgúnyában, de az is sokakat érdekelt, milyen lesz majd az új Batmobile. A rendező közösségi médiában közzétett képén kiválóan megszemlélhetjük a járgányt.

 

Két Elvis

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Baz Luhrmann (@bazluhrmann) által megosztott bejegyzés

Az Elvis című film rendezője, Baz Luhrmann illesztett egymás mellé két képet, melyen a címszereplőt alakító Austin Butler és az igazi Elvis Presley látható. “Emlékszem, Austin még Elvis lábmunkáját is tökéletesen leutánozta” – írja a posztban a rendező.

 

Csak őszintén

Channing Tatum Az elveszett város forgatásán szelfizett Sandra Bullockkal, majd feltette a jogos kérdést: “Most őszintén, ugye milyen jól nézünk ki?”

 

Előkészületek

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dwayne Johnson (@therock) által megosztott bejegyzés

A Black Adam címszereplője, Dwayne Johnson épp a “dübörgésre” készül.

 

Külső tanácsadó

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ben Schwartz (@rejectedjokes) által megosztott bejegyzés

Ben Schwartz, Sonic eredeti hangja a Sonic, a sündisznó 2. premierje előtt egy hónappal posztolta ezt a képet, melyen talán a film egyik külső tanácsadójával látható.

 

Arányok

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Colin Trevorrow (@colin.trevorrow) által megosztott bejegyzés

A Jurassic World: Világuralom rendezője, Colin Trevorrow posztolta ezt a megdöbbentő képet, melyet a máltai forgatás alatt lőtt: a makett repülőgép arányai tökéletesen látszanak a mellette álló stábtaghoz képest. 

 

Pihenő a kifutópályán

Monica Barbaro (aki Natasha Trace-t alakította) és  Miles Teller (aki Bradley Bradshaw-t játszotta) a Top Gun: Maverick forgatásán. 

 

(via Ranker)