Megint menő szuperhősdresszben feszít a Hobbit bombanője

Újabb fotó szivárgott ki a Hangya 2 forgatásáról, ahol Evangeline Lilly alakítja a Darázs nevű Bosszúállót.

Alig két hete mutattuk meg, milyen menő szuperhősdresszt hord majd Evangeline Lilly a 2018-ban mozikba kerülő A Hangya és a Darázs című filmben, máris itt az újabb forgatás fotó a színésznőről, amiben megvillantja a Darázs-jelmezt és a futurisztikus sisakját.

Forrás: Reddit

 

A mostani kép az internet egyik hírhedt fekete lyukában, a Redditen tűnt fel először, és nagyon úgy néz ki, mintha valaki stikában kapta volna le a színésznőt, amint épp a jelenetére készülve elhagyja a sminkes furgont. Heroic Hollywood geek szakértője szerint ez a sisak sokkal sötétebb, mint amit az előző film végén láthattunk, a nagy, piros pöttyök pedig arra utalnak, hogy ezek valami pozíciójelölők a digitális utómunkát végző stábnak. A színésznő egyébként hivatalosan utoljára szeptember 29-én posztolt a Twitterére forgatási fotót a Hangya második részéről.

A Hangya és a Darázs  2018 nyarán kerül majd a mozikba. Evangeline Lilly mellett természetesen visszatér benne Paul Rudd és Michael Douglas is, mint a fiatal és az idős Hangya. Michelle Pfeiffer lesz Janet Van Dyne, Dr. Hank Pym felesége, Laurence Fishburne pedig Dr. Bill Foster, aki az eredeti képregényekben Tony Stark és Hank Pym asszisztense volt, és miután besegített a kicsinyít-nagyító technológia kifejlesztésébe, Góliát néven maga is szuperhős lett. (via Geektyrant)