Megszólalt a Kevin Spacey helyére beállt Christopher Plummer

Szomorú a történtek miatt, mert tehetségesnek tartja Spaceyt. Őt váltja az új Ridley Scott-filmben.

A szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey összes jelenetet újra kell forgatni Ridley Scott legújabb filmjében, az egy hónap múlva mozikba kerülő A világ összes pénzében, mert a botrány után lecserélték Christopher Plummerre.

Fotó: Stephen Lovekin / Staff / Getty Images

 

A 89 éves, Oscar-díjas Plummer most először szólalt meg nyilvánosan Spacey botránya és a színészcsere óta.

Nagyon szomorú ez a helyzet, mert egy tehetséges fickónak tartom őt. Ez az egész nagyon szomorú. De ezt most mind el kell felejtenem, és meg kell csinálni a filmet, mert ez egy nagyon jól megírt forgatókönyv, Ridley igazán kitett magáért.

Ugyanakkor Plummer eléggé érdekesen nyilatkozott magáról a színészcseréről:

Ez nem csere, nem helyettesítés. Vicces módon újraveszünk mindent, ami így természetesen más lesz, mint eredetileg lett volna.

Mondjuk erre olyan sok ideje már nincs a stábnak, mivel december 21-től elvileg már mozikban kell vetíteni a filmet. A világ összes pénze egyébként megtörtént eseményeken alapul:  1973-ban valóban elrabolták a különc, dúsgazdag olajmágnás, Jean Paul Getty unokáját, akiért 3,2 millió dollárt követeltek.

A milliárdos azonban úgy vélte, ez csak egy trükk arra, hogy a rokonai pénzt csaljanak ki tőle, ezért csak jóval később fizette ki a váltságdíjat, utána pedig soha többé nem állt szóba az unokájával. (via NME.com)