Megvannak a The Expendables – A feláldozhatók új folytatásának sztárjai

A szokásos akciószínészek oldalán legalább két meglepő nevet is találunk a közelgő negyedik rész stábjában.

Akik a korábbi három film után megismétlik a szerepüket, azok Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture és Sylvester Stallone. Az akciószínészekhez pedig olyan sztárok csatlakoznak, mint a rapperként ismert, de már számos filmben felbukkant 50 Cent, Megan Fox és a harcművész, Tony Jaa (Monster Hunter – Szörnybirodalom).

Megan Fox. Forrás: Scott Dudelson / Getty Images


A The Expendables – A feláldozhatók 4-et a Need for Speed kaszkadőrből lett rendezőjeként ismert Scott Waugh dirigálja. A forgatás októberben kezdődik. A forgatókönyv részleteit hét lakat alatt őrzik, de annyi azért kiszivárgott, hogy

ezúttal nem Stallone, hanem Statham karaktere áll majd a középpontban, Fox pedig nem mellékszerepben tűnik fel, hanem fontos szerepet fog játszani.

Az akciófilm korábbi részeit 2010-től kezdve kétévenként mutatták be, Stallone mellett olyan más akciófilmes nagyágyúkkal a főbb szerepekben, mint Arnold Schwarzenegger, aki mindhárom filmben, és Bruce Willis, aki az első két részben játszott – ám ezúttal sajnos nem térnek vissza. A negyedik Expendablest egyébként már a 2010-es évek közepe óta le akarják forgatni, csak aztán a projekt többször is forgatókönyvírót és rendezőt cserélt.

A The Expendables – A feláldozhatók 3. sztárjai. Forrás: Pro Video


De nem csoda, hogy a Lionsgate stúdió és produkciós partnere, a Millennium ragaszkodik az újabb folytatáshoz, hiszen a korábbi filmek világszerte összesen több mint 829 millió dolláros jegybevételt értek el.

„Az új filmben emeljük a téteket, és ez lesz az eddigi legnagyobb és legkirályabb kalandja a franchise-nak”

– ígéri a Lionsgate Motion Picture Groupot vezető Jason Constantine.


(via The Hollywood Reporter)