Megvédte magát a Golden Globe-gála sokat szidott házigazdája

A Jo Koy nevű, nálunk nem túl ismert standuposnak szinte mindenki gyűlölte a vasárnap esti díjátadón nyújtott produkcióját.

A nem túl jól sikerült gála levezénylésére az utolsó pillanatban felkért humorista előadását egy meg nem nevezett jó nevű rendező állítólag még a helyszínen katasztrofálisnak nevezte, a Vanity Fair újságírója szerint pedig olyan volt, „mint egy főiskolások által prezentált rettenetes katyvasz, igénytelen poénokkal”. De természetesen a közösségi médiában is azonnal beindult a gyalázkodás.

Ahogy arról az NLC újságírója részletesen is beszámolt, Koy olyan ízléstelen tréfákkal operált, mint például hogy Robert De Niro legjobb alakításának nevezte, hogy 80 évesen lett apa, és rákérdezett, hogy

„mégis hogy csinálta, CGI-jal?”

De az sem aratott nagy tetszést, amikor arra szólt be, hogy Taylor Swiftet mostanában nagyon sokat látni amerikaifoci-meccseken, mivel egy NFL-játékos az új szerelme („Mi a legnagyobb különbség az NFL és a Golden Globe között? Az, hogy az utóbbinál kevesebb a vágókép Taylor Swiftről”).


Az esemény másnapján a műsorvezető az ABC GMA3: What You Need To Know című hírműsorában védte meg magát. Elmesélte, hogy a házigazdai teendők egészen másról szólnak, mint egy standup, ezért nehéz dolga volt,

és mindössze 10 napja volt felkészülni.

Azt is állította, hogy a poénoknak csak egy részét írta ő, a másik felét csupán előadta.

Miközben Koy beismerte, hogy a Taylor Swiften viccelődő tréfa talán kicsit „lapos volt, és furán jött ki”, azzal védekezett, hogy ez a kritika inkább a sztár népszerűségével visszaélő NFL-nek szólt. „Ezzel együtt jól szórakoztam. Ez egy olyan momentum lesz az életemben, amire mindig emlékezni fogok.

Hazudnék, ha azt állítanám, hogy nem esik rosszul, amit kaptam,

és talán valóban nem voltam csúcsformában, de azért így is büszke vagyok” – szögezte le a komikus.


(via The Guardian, nlc.hu)

 

Nyitókép forrása: John Salangsang / Golden Globes 2024 via Getty Images.

 

Azért a gálának így is voltak vicces mozzanatai

6 vicces Golden Globe-pillanat, amiről lemaradtak a tévékamerák

Ben Affleck odaosont Matt Damon asztalához, Selena Gomez Jennifer Anistonnal pózolt, Kylie Jenner viszont állítólag már nem engedte meg Gomeznek a közös fotót Timothée Chalamet-vel.

Tovább