Menesztheti a Warner a balhés sztárt, Ezra Millert

Persze a The Flash jövő évi premierjét még megvárnák, de aztán várhatóan fel is út, le is út. A stúdió jelenleg is keresi a lehetőségeket, hogyan szabadulhatnának meg a Johnny Depphez hasonlóan kellemetlenné vált színésztől.

Mint arról korábban már írtunk, a Warner Bros.-nak egyre nagyobb fejtörést okoz, mit kezdjenek Ezra Millerrel, a korábban a Kaliforgia című sorozattal, a Beszélnünk kell Kevinről és az Egy különc srác feljegyzései című filmekkel nevet szerzett 29 éves színésszel, akit nemrégiben a Legendás állatok és megfigyelésük – Dumbledore titkaiban is láthattunk.

Miller a 2016-os Batman Superman ellen – Az igazság hajnala óta Flash megformálója a DC mozis univerzumában: eljátszotta a karaktert a Suicide Squad – Öngyilkos osztagban, Az Igazság Ligájában, A zöld íjász sorozatban, a Zack Snyder: Az Igazság Ligájában és a Peacemaker – Békeharcos szériában is; önálló, már leforgatott mozifilmjét, a The Flash-t pedig 2023. június 23-án mutatják be az amerikai mozik.

Ezra Miller Az Igazság Ligájában. Forrás: InterCom


Ahogy azonban arról korábban mi is beszámoltunk, a fiatal sztár folyamatos balhéi miatt rendszeresen az újságok címlapján szerepel, így villámgyorsan olyan kellemetlen figurává vált a stúdió szemében, mint kollégája, a Legendás állatok-franchise-ból menesztett Johnny Depp. A Warner ugyanis a rivális Marvel mozis univerzumhoz hasonlóvá akarja fejleszteni a DC képregényein alapuló saját világát, ennek része a 200 millió dolláros költségvetésből készült The Flash is, így nem engedhetik meg maguknak, hogy Miller botrányai kedvezőtlenül befolyásolják a filmek fogadtatását, illetve a produkciók iránti érdeklődést.

A Deadline értesülései szerint a stúdió berkeiben ezért a következő megoldásokon gondolkoznak: 1) jövő nyáron minimális kampánnyal indítják el a már leforgatott The Flash-t, közönségtalálkozók és sajtóbeszélgetések nélkül; 2) a mozikat kikerülve, azonnal streaming szolgáltatásukra, az HBO Maxra száműzik az alkotást; 3) mindent bedobva megpróbálják Miller viselkedése ellenére is sikerre vinni a filmet, majd ejtik a színészt, és a The Flash-franchise esetleges további részében vagy részeiben, illetve a DC mozis univerzum egyéb darabjaiban más színésszel helyettesítik (ahogy a Legendás állatok és megfigyelésük – Dumbledore titkaiban Mads Mikkelsenre cserélték Deppet).

Ilyen jópofa fickó ez az Ezra Miller (a képen Cara Delevingne-nel és Jared Letóval bolondozik a 2019-es MET-gálán). Forrás: Kevin Mazur / Getty Images for The Met Museum / Vogue


Szakértők egyetértenek benne, hogy nincs olyan megoldás, amelynek a segítségével a Warner győztesen kerülhetne ki a helyzetből; és állítólag az is eldőlt már, hogy

most már akkor is biztosan megválnak Ezra Millertől, ha a jövőben nem kerül botrányaival a címlapokra.

Az ifjú színésszel kapcsolatban egyébként olyasmikről lehetett hallani a közelmúltban, hogy zaklatott egy 12 éves gyereket és a családját; helytelenül közeledett egy 18 éves fiatalhoz, bedrogozta, majd különböző helyekre utazott vele; Hawaiin két alkalommal is letartóztatták (egyszer egy karaoke bárban balhézott, egyszer pedig egy privát partin dobott fejbe egy nőt egy székkel), egy házaspár pedig távoltartási végzést kért ellene, mivel azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja őket. Egy 2020-as, a neten futótűzszerűen terjedő videó tanúsága szerint pedig az izlandi Reykjavikban egy bárban fojtogatott, majd a földre lökött egy nőt.


(via Deadline)