Mindenki Scarlettre vágyik! - Nem kellesz eléggé

Legalábbis Bradley és Kevin mindenképpen, de mások is, és van, aki másra vágyik, de annak nem tetszik eléggé. Szóval bonyolult dolog ez a párválasztás, amit ez a vígjátékba rejtett dráma is igazol.

Hősnőnk, vagy legalábbis az egyik hősnőnk, Gigi szerelmi élete egy katasztrófa, pontosabban nincs is ilyen, de ő mégis azt hiszi, hogy a férfiak valamit akarnak tőle. Minden jelet félreért, és mindent jelnek hisz, így aztán élete csalódások sorozata, hiába próbálja kiokosítani egy barátságos csapos. Mondjuk Gigi nem egy bombázó, kedves, de zavarba ejtő csaj, nem úgy, mint Anna, aki csudaszép, és mégis nehezen talál magának pasast. Mert nehéz az amerikai nők sorsa!

Mindezt az egyik főszereplőt alakító Drew Barrymore állítja, hiszen producerként saját cégével, a Flower Films-szel ő hozta össze a filmet. Egy önsegítő könyvből készíttetett sokszereplős romantikus vígjátékot Ken Kwapis rendezővel, aki a Már megint Malcolm sorozattal tanulta a szakmát, tehát tudhat valamit, a címet pedig A Szex és New York egyik epizódjából kölcsönözték. És amikor azt írjuk, „sokszereplős”, az tényleg sokat jelent, és a szereplők zöme igazi sztár, mint a mindenki által vágyott Annát játszó Scarlett Johansson, a rá nyomuló Bradley Cooper, vagy az egy párt játszó Jennifer Aniston és Ben Affleck , de ott van a csodás Jennifer Connelly megcsalt feleségként és Justin Long, a koravén csapos.

A történet több pár vagy lehetséges pár körül bonyolódik, és köztük folyton változnak az erőviszonyok és a kötődési pontok – és ezek között vannak jobban és kevésbé jobban sikerültek is. Ahogy akadnak a szerepükből többet és kevesebbet is kihozó színészek – Scarlett Johansson természetesen az előbbiek közé tartozik, a mindent félreértő lányt játszó Ginnifer Goodwin és a Törtetőkből ismert Kevin Connolly az utóbbiak közé. És persze egy ponton a sok szál összeér, ahogy az lenni szokott, csak szépen meg kell ezt várni, de megéri.