Mindenkinek beszól Deadpool az új trailerben

A Deadpool 2. új előzetesében az új Bosszúállók-filmet és a DC-mozikat is kiosztják.

A május 17-én érkező rendhagyó szuperhősfilm-folytatáshoz már sok trailer készült: az alkotók ígérete szerint ez volt az utolsó. A korábbi vicces kedvcsinálók után a film már március végén kapott egy informatívabb előzetest, most pedig még több minden kiderül a cselekményről.

Ezúttal is megjelenik a Cable nevű időutazó főgonosz, aki azért jött, hogy megöljön egy szimpatikus mutáns kiskölyköt (Julian Dennison a Vademberek hajszájából), Deadpoolnak pedig szent elhatározása, hogy megvédi a srácot.

Ennek érdekében csapatot verbuvál maga köré, és a társaságot X-Force-nak nevezi el, amivel egyszerre fricskázza az X-Maneket, de az új Bosszúállók-filmet, a Végtelen háborút is. „Keménynek kell lenniük, morálisan rugalmasnak és elég fiatalnak ahhoz, hogy még 10-15 éven át meglegyen a saját franchise-unk is, saját filmekkel” – szúr oda a negyedik falat áttörve a pofátlan szuperhős Marvel istállóbeli társainak.

De Deadpooltól a rivális DC is megkapja a magáét:

„Olyan sötét vagy! Biztos, hogy nem a DC univerzumból érkeztél?”

– kérdezi hősünk Cable-t. Az ismét Deadpoolt játszó Ryan Reynolds mellett a filmben visszatér Morena Baccarin, az éppen eljárás alatt álló, balhés T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Karan Soni és Stefan Kapicic is, új csatlakozóként pedig a már említett gyerekszínész mellett többek közt Josh Brolint, Bill Skarsgårdot, Zazie Beetzet és Eddie Marsant köszönthetjük.


(via Independent)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu