Nem esett jól a Pókember-filmek sztárjának, hogy Gwyneth Paltrow azt sem tudja, ki ő

A sokszor igen furcsán nyilatkozó színésznő összetörte szegény Tom Holland szívét.

Június elején a néha igencsak furcsákat nyilatkozó Gwyneth Paltrow jól beégett Jon Favreau főzőműsorában azzal, hogy nem is emlékezett arra, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték mellett a 2017-es Pókember - Hazatérésben is szerepelt.

A Pókembert alakító Tom Holland ezt eléggé zokon vette: nemrég a Pop Sugar videójában is erről a kínos bakiról beszélt. Igaz, próbálta elviccelni a dolgot:

A Pókember - Hazatérésben együtt szerepeltem Gwyneth-tel. De ő nem is emlékezett rám, ami miatt a mai napig összefacsarodik a szívem.

Ez volt egyébként az ominózus Pókember - Hazatérés jelenet. Gwyneth Paltrow mentségére legyen mondva, annyi Marvel-film készül mostanában, hogy geek legyen a talpán, aki győzi követni, ráadásul ő és Tom Holland tényleg nem szerepeltek egyszerre a vásznon. Vasember barátnője ugyanis pont egy nagy ajtó túloldalán hadakozott a kíváncsi sajtóval, miközben Peter Parker azon tipródott, beálljon-e a Bosszúállók közé, vagy maradjon meg a sikátorok közkedvelt Pókemberének – könnyen lehet, hogy a felvételek között hónapok teltek el, és a két színész tényleg nem találkozott a forgatáson.

Más kérdés, hogy Gwyneth Paltrow akkor se nagyon vett tudomást szegény Tom Hollandról, amikor ott állt mellette! Ez a kép a Bosszúállók: Végjáték forgatásán készült, és a színésznő úgy rakta ki az Instagramjára, hogy csak Robert Downey Jr.-t nevezte meg:

Imádom április 4-ét, mert ez az a nap, amikor Isten nekünk adta Robert Downey Jr.-t. Boldog születésnapot, drágám! Szeretettel: én, meg ez a srác itt a fotón.

Szegény Tom Holland nagyon a szívére vette, hogy Gwyneth Paltrow szemében ő „csak a srác a fotón”. Persze mostanság kisebb gondja is nagyobb ennél, hiszen folyamatosan adja az interjúkat a napokon belül mozikba kerülő Pókember: Idegenben apropóján. (via Indiewire)