Olyan elképesztő sztárparádét vonultat fel Daniel Craig új filmje, hogy nem győzzük sorolni a neveket!

Az ügyeletes 007-es mellett Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Don Johnson és Christopher Plummer is benne lesz a Knives Out című krimiben. Már trailer is van hozzá!

Ha illusztráció kell a szótárba a parádés szereposztás kifejezés mellé, akkor mostantól nyugodtan odatehetjük Daniel Craig új filmjét a Knives Outot. Hogy miért? Az ügyeletes 007-es ezúttal egy bostoni detektívet alakít, aki egy Agatha Christe-krimiket idéző gyilkossági ügyben nyomoz egy elegáns vidéki kúriában, miután a 85. születésnapja után holtan találják a ház urát, Harlan Thrombey bestseller krimiírót (őt alakítja Christopher Plummer). Természetesen, ahogy az az ilyen típusú bűnügyi történetekben lenni szokott, a sokszobás házban tartózkodó összes rokon és barát gyanús – őket alakítják olyan sztárok, mint Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Ana de ArmasToni Collette és Don Johnson. A filmhez már egy nagyon hangulatos trailer is kijött pár órája, íme:

A szépemlékű Cluedo (vagy épp: Nyomozz belünk!) társasozásokat idéző, klasszikus whodunit krimit ráadásul a Star Wars VIII atyja, Rian Johnson írta és rendezte. Magyarországi premier: november 28.