Paul Rudd nekimegy saját magának a Kvantumánia új előzetesében

És az új Marvel-főgonoszt is megcsodálhatjuk.

Február 16-án érkezik a magyar mozikba A Hangya és a Darázs: Kvantumánia, azaz a Marvel harmadik önálló Hangya-filmje. A Paul Rudd által alakított Scott Langnek ezúttal a multiverzumban, pontosabban a Kvantumvilágban kell kalandoznia, ahol nem mással kerül szembe, mint Kanggal, a Hódítóval (Jonathan Majors), aki a Marvel-univerzum új főgonosza, és már a Loki tévésorozatban belengették a felbukkanását.

A sztori szerint Lang alkut köt Kanggal, hogy visszaszerezze valahogy azt az öt évet, amit Thanos csettintése elvett tőle a Bosszúállók: Végjátékban. Ez idő alatt lánya, Cassie Lang tinédzserré cseperedett, és úgy tűnik, Scott bármit megtenne azért, hogy bepótolja az elvesztegetett időt vele. És amikor a terve visszafelé sül el, még saját magát is hajlandó feláldozni. Az előzetesből ráadásul az is kiderül, hogy a multiverzum csodáinak hála nem egy, hanem rögtön két Hangyaembert kapunk.

Peyton Reed rendező Hangya-trilógiájának harmadik részében Evangeline Lilly, Michael Douglas és Michelle Pfeiffer is visszatérnek Janet van Dyne, azaz Darázs, Hank Pym feltaláló és Hope van Dyne szerepében, akit a 2018-as A Hangya és a Darázsban mentettek ki a kvantumbirodalomból. Kathryn Newton is csatlakozik a szupercsaládhoz, ő alakítja Cassie-t, Scott és Hope lányát, aki a képregényekben Stinger (kb. „Darázscsípés”) néven lesz később a Bosszú Angyalai tagja.

Via: Variety