Rambóra hajaz a Sony új Pókember-mentes Pókember-filmje

Októberben érkezik a mozikba a Kraven, a vadász – addig is itt egy ütős trailer hozzá.

Október 6-án kerül mozikba a Sony soron következő „Pókember-mentes Pókember-filmje”, a Kraven the Hunter (Kraven, a vadász) amelyben Peter Parkert ugyan nem szerepeltetheti a stúdió (hiszen akkor a Disney-vel is osztozkodnia kellene a bevételen), de a derék hálószövő számos ismert jó barátját és ádáz ellenfelét felvonultathatják, mivel annak idején így állapodtak meg a Marvel képregénykiadóval (amit időközben persze már felvásárolt a Disney).

A jogi háttér persze most mindegy is, hiszen befutott a Kraven-film ütős előzetese, amelyben a szuperképességekkel rendelkező orosz vadász, a címbéli Kraven Rambóként aprítja az ellenségeit.

A trailer végén ráadásul még egy másik híres-hírhedt Pókember-ellenfél, Rinó is feltűnik:

 

 

A címszereplőt Aaron Taylor-Johnson alakítja, a dúsgazdag apját pedig nem kisebb sztár, mint Russell Crowe, aki ezúttal vaskos orosz akcentussal dörmög. A film érdekessége, hogy mindkét színész szerepelt már korábban olyan képregényadaptációban, ami valamilyen Marvel-füzet alapján készült:

  • Aaron Taylor-Johnson az Amerika Kapitány - A tél katonájában és a Bosszúállók: Ultron korában Wanda testvérét, Pietro Maximoffot, azaz Higanyszálat alakította.
  • Russell Crowe-t pedig a villám és mennydörgést isteneként, azaz Zeuszként láthattuk a Thor: Szerelem és mennydörgésben.

(via The Hollywood Reporter)