Rami Malek nagyon fenyegető főgonosz a Nincs idő meghalni új előzetesében

A Bohém rapszódia Oscar-díjas sztárján kívül a többi új arc, azaz Ana de Armas (Tőrbe ejtve) és Lashana Lynch Bond-lányok izgalmasak még a közelgő 007-es film friss trailerében.

Rajtuk kívül egyébként minden más elem pont olyan a két és félperces videóban, amilyennek lennie kell: sok robbanás, sok menekülés, sok keményen/riadtan a kamerába nézés stb. Ahogy azt már sokszor megírtuk, a Nincs idő meghalni Daniel Craig ötödik, egyben utolsó szereplése James Bondként a Casino Royale, A Quantum csendje, a Skyfall és a Spectre után.

Rajta kívül visszatér Jeffrey Wright (Bond CIA-s cimborája), Léa Seydoux (Bond szerelme), Christoph Waltz (a Spectre főgonosza), Ben Whishaw (az MI6 kütyümegbízottja), Ralph Fiennes (M, az ügynökség vezetője) és Naomie Harris (Bond segítője, a legendás Miss Moneypenny) is. A fent említett Ana De Armas egy Paloma nevű CIA-st, Lashana Lynch pedig egy (Bondhoz képest) másik 00-ás ügynököt játszik.

A film sztorija szerint Bond Jamaicára vonult vissza, de pihenésének vége szakad, amikor megkeresi Felix Leiter, régi haverja a CIA-tól (Wright), és a segítségét kéri egy elrabolt tudós kiszabadításában. A szabadítóakció során a 007-es összeakad egy titokzatos, maszkos főgonosszal – őt alakítja Rami Malek, aki ígérete szerint nem szokványos, valamilyen ideológia vagy vallás nevében cselekvő terroristát hoz.

Arról is sokszor írtunk már, hogy a Nincs idő meghalni premierjét szinte már komikusan sokszor halasztották el. Először produkciós okok miatt, majd azért, mert menesztették az eredeti rendezőt, Danny Boyle-t, és csak ezután jött a végső csapás a koronavírus képében. Jelen állás szerint a filmet Nagy-Britanniában november 12-én, az Egyesült Államokban november 20-án, nálunk pedig november 19-én mutatják be.


(via Variety)