Remake készül az Ál/Arcból, de még nem tudni, ki az új Travolta és az új Nicolas Cage

Felrobbant az internet a bejelentés után, záporoznak az ötletek: Dwayne Johnson, Bill Hader, Henry Cavill műtse át magát az ellenségévé!

A Paramount stúdió bejelentette: remake-elik a '90-es évek egyik legemblematikusabb akciófilmjét, John Woo 1997-es Ál/Arcát, amiben Nicolas Cage John Travoltává változott, Travolta pedig Cage arcát kapta meg az FBI maffiaellenes harca közepette.

Azt azonban egyelőre nem tudni, kik lesznek az új főszereplők. Csak annyi biztos, hogy a remake forgatókönyvét Oren Uziel írja (Sonic, Cloverfield Paradox, 22 Jump Street), a producer pedig Neal H. Moritz, a Halálos iramban franchise nagy veteránja lesz. Az internet persze már ettől a bejelentéstől is kis híján felrobbant – naná, hogy rengetegen Nicolas Cage-mémekkel kommentálták a Twitteren a Paramount kasszarobbantó terveit.

 

Mások azon agyalnak, kiknek kéne játszania a remake-ben a főszerepet. Fontos ugye, hogy azért valamennyire különbözőek legyenek a karakterek, de azért nem kellene túlzásokba sem esni. Arra például igencsak felkapná mindenki a fejét, ha az izomkolosszus Dwayne Johnsont az új filmben átműtenék a nyüzüge Timothee Chalametté (bár értelme nem sok lenne), vagy ha a jellegzetes arcú Bill Hadert a történet egy pontján a kopasz Anthony Carriganként látnánk viszont.

Voltak, akik női főszereplőket is javasoltak a közösségi térben. Néhányan például Kate McKinnont és Leslie Jonest látnák viszont a csajos Szellemirtókból, mások egy Vanessa Kirby Vs. Samara Weaving-meccset néznének meg szívesen.

Megint mások azon röhögnek, hogy nem lennének most a Paramount helyében, mert nagyon mellé lehet nyúlni egy rossz castinggal. Például ha Henry Cavill és Matt Bomer lennének a főszereplők, akkor az olyan lenne, mintha nem történt volna semmi az átoperált főszereplők arcával!

1990-ben egyébként még úgy volt, hogy Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone fognak egymásnak feszülni ebben a fejcserés támadásos filmben. Ám végül kicsit lentebb kellett adnia John Woo-nak és a stúdióvezetésnek az igényeiből, és miután a Michael Douglas–Harrison Ford-párharc sem jött össze, meg kellett elégedniük a Cage–Travolta-párossal. (via NME & Uproxx)