Scarlett Johansson is benne lesz a Thor rendezőjének hitleres filmjében

Ő lesz az egyik főszereplő Taika Waititi rendhagyó diktátora oldalán.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Thor: Ragnarök direktora Jojo Rabbit címmel készít II. világháborús szatírát egy tízéves kisfiúról, aki miután elveszíti az édesapját, képzeletbeli barátként egy saját maga által kitalált, kedélyes és sármos Hitler-figurához fordul.

A képzelt diktátort maga Waititi formálja meg, aki rendszeresen szerepel saját filmjeiben. Scarlett Johansson a főhős édesanyját fogja alakítani, aki a náci ideológia által megtévesztett fia háta mögött egy 15 éves zsidó lányt rejteget az otthonukban.

Scarlett Johansson a Páncélba zárt szellemben. Forrás: UIP-Duna Film

 

A Thor: Ragnarök sikere után Waititi több ajánlatot is kapott, de leszögezte, hogy a Jojo Rabbit lesz a következő filmje. A rendező elég elfoglalt mostanában: a Johanssonnal való tárgyalást például a Hétköznapi vámpírok című zseniális vérszívófilm-paródiája tévésorozattá alakítása munkálatainak szünetében ejtette meg.

Ami a 33 éves színésznőt illeti, számára elég nagy váltás lesz a Jojo Rabbitben való részvétel, hiszen az utóbbi években főleg akciófilmekben szerepelt (lásd: Amerika Kapitány- és Bosszúállók-filmek, Páncélba zárt szellem), illetve súlytalan komédiákat (Csajok hajnalig) és animációs filmek (Énekelj!, Kutyák szigete) szinkronizálását vállalta.


(via Variety)