Sigourney Weaver azt állítja, hogy ősszel kezdődik az Avatar 2 forgatása

Annyi hír született már az Avatar folytatásáról, reméljük ez most tényleg igaznak bizonyul!

„Próbálunk olyan gyorsan elkészülni vele, amilyen gyorsan csak lehetséges” – nyilatkozta Sigourney Weaver az Avatar folytatásáról. Azt is hozzátette, hogy érdemes várni rá. 

„Kezdjük!” - mondta izgatottan Weaver a The Hollywood Reporter újságírójának a The Assignment című film hétfői vetítésén, New Yorkban. „Elkezdjük az edzéseket, és kezdünk – hmm, valószínűleg nem árulhatok el semmit. Szóval igazából ősszel kezdjük a forgatást.”

James Cameron korábban már azt nyilatkozta, hogy mind a négy tervben lévő Avatar-film forgatókönyve készen van, és Sigourney Weaver mellett Sam Worthington valamint Zoe Saldana is visszatér. A rajongók azonban csalódottak, amiért a második film nem lesz kész 2018-ra. Igaz, erről egyetlen hivatalos közlemény sem volt, mégis mindenki arra számított, hogy a folytatás 2018 karácsonyára már a mozikban lesz. Az első rész hatalmas, 2,7 milliárd dolláros bevételt hozott a stúdiónak.

Weaver biztosította a közönséget arról, hogy megéri várni a következő Avatarra:

„Én azt mondom, hogy ezek a forgatókönyvek fantasztikusak! Nem aggódom a csalódott rajongók miatt. Inkább azon aggódom, hogy hogyan fogjuk ezeket megvalósítani. Igen, mivel ezek a tervek olyan nagyra törők! Megéri várni rájuk!