Tudtad, hogy Matthew McConaughey is esélyes volt a Titanic főszerepére?

Még Kate Winslettel is volt közös meghallgatása!

Nagyon érdekes dolgokat mesélt magáról Matthew McConaughey a Hollywood Reporter podcastjében: többek között arról is beszélt, hogy komoly esélyes volt az 1997-es Titanic főszerepére! Meghallgatáson is volt, csakhogy Leonardo DiCaprio végül kiütötte a nyeregből, és ő vonult be Jack Dawsonként a filmtörténelembe.

A sztár, aki pár nappal ezelőtt ünnepelte a 49. születésnapját, így emlékezett vissza az elszalasztott főszerepre:

Elmentem a meghallgatásra. Nagyon akartam azt a szerepet. Kate Winslettel együtt hallgattak meg, nagyon jó casting volt. Úgy sétáltam el, hogy biztos voltam benne, enyém lesz a szerep. De nem kaptam meg, sosem hívtak fel miatta.

McConaughey az elbukott Titanic-főszerep mellett arról az időszakáról is beszélt, amikor szinte kivétel nélkül csak vígjátékokban és romantikus filmekben szerepelt, többnyire félmeztelenül (lásd: Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt, Bolondok aranyaHullámok ördögeMagic Mike és társai).

Nagyon vicces időszak volt! Nagyszerű volt a fizetés, és megtanultam, hogy hé, ezek igazából olyan filmek, amelyeknél még csak meg se kell erőltetned magad! Szombati matinékaraktereket alakítottam. Emlékszem, mindig azt mondogattam: »na, most csinálok még egy jó szombatot magamnak«! Nagyon szórakoztató volt, mesés gázsival. Kifejezetten vártam ezeket. Élveztem a forgatásokat, mert világ életemben a tengerparton laktam, és ing nélkül mászkáltam mindenhová, már jóval azelőtt is, hogy híres lettem. Egy romantikus vígjáték volt az akkori életem.

(via Digital Spy)

Angyalok és pásztorok
Angyalok és pásztorok

Sebestyén Márta és Andrejszki Judit adventi koncertje

Jegyvásárlás