Újabb előzetest kapott az év legjobban várt filmje, a Zsivány Egyes

A tévészpot mellett strandoló rohamosztagosokkal hangol a Disney a Csillagok háborúja előzményeire.

Újabb tévés előzetest és két friss bannerplakátot is kapott az idei év legjobban várt hollywoodi blockbustere, a december 15-én mozikba kerülő Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet.

Az utóbbi néhány hónapban már tényleg annyi trailer, plakát meg egyéb kedvcsináló jött ki a filmhez, hogy mindenki tudja miről fog szólni: egy vakmerő lázadó kommandó ellopja a Birodalomtól a Halálcsillag terveit, hogy aztán a nyomukban lihegő Darth Vaderrel mit sem törődve eljuttassák az adatokat Leia hercegnőhöz, és elkezdődhessen az 1977-es Csillagok háborúja.

A kommandót vezető, bátor lázadó lányról, Jyn Ersoról (Felicity Jones) azonban kiderül, hogy az ő apja (Mads Mikkelsen) tervezte a Halálcsillag szuperlézerét, amolyan csillagközi Manhattan-terv keretében. A bolygókat kavicsokká robbantó harcállomást egyébként 1977-ben Tarkin kormányzó irányította, Darth Vader pedig a Császár helyetteseként felügyelte a projektet, kettejük közül azonban eddig csak Vader sisakja villant meg az előzetesekben. A készülő Halálcsillag a mostani filmben Krennic igazgató (Ben Mendelsohn) alá tartozik, aki gyaníthatóan meg fog halni, mivel az 1977-es első Star Warsban már semmiféle utalás nem volt rá.

Az új plakátokon a Disney és a Lucasfilm továbbra is a strandoló rohamosztagosok tematikáját viszi tovább, amivel bizonyára arra akarnak utalni, hogy a mostani Star Wars-kaland nem a korábbi epizódokra, hanem inkább a vietnami háborús filmekre fog hasonlítani. (via Screenrant & Movieweb)