Újra együtt a Hideg nyomon párosa

Michelle Monaghan és Casey Affleck már a 2007-es Hideg nyomonban is kiváló duót alkottak. Ezúttal egy hátborzongató pszichothrillerben játszanak együtt – nézd meg az előzetesét!

Az Every Breath You Take (korábbi címén You Belong To Me) egy pszichiáterről szól (őt alakítja Affleck), akinek az egyik betege öngyilkosságot követ el. Miközben a férfi megpróbálja feldolgozni a csapást, hívatlanul beállít hozzá a szerencsétlen sorsú nő bátyja, majd elkezdi behálózni főhősünk családjának női tagjait, azaz a feleségét (Monaghan) és a kamaszlányát (India Eisley az Én vagyok az éjszaka című sorozatból).

Michelle Monaghan és Casey Affleck Ben Affleckkel a Hideg nyomon 2007-es premiervetítésén. Forrás: Lester Cohen / WireImage / Getty Images

 

A fiatalabbik Affleck és Michelle Monaghan kiváló párost alkottak a színész bátyja, Ben Affleck bemutatkozó rendezésében, a Hideg nyomon című krimiben, Dennis Lehane regényének adaptációjában, amelyben egy kislány eltűnési ügyén dolgozó magánnyomozókat formáltak meg.

Az Every Breath You Take-ben azonban a nemrégiben nyilvánosságra hozott előzetes alapján hatalmasat játszik Sam Claflin is, akit korábban Az éhezők viadala-filmekben, a Mielőtt megismertelek című romantikus drámában és a Birmingham bandája című sorozatban láthattunk.


Itt az öngyilkosságot elkövetett nő bátyját hozza, és valami olyan hihetetlenül hideg és fenyegető a kisugárzása, hogy az a trailerből is átjön. A filmet április 2-án mutatják be az amerikai mozik és VoD-szolgáltatók, magyar premierről sajnos egyelőre nincs hír.


(via MoviesInFocus)

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.