Péter Dávid megmondja

Tátott szájjal a dildórengetegbe – Itt nincs girl power, csak a nők kihasználása és átverése

Az HBO Max ezzel a társkereső realityvel elkezdett felzárkózni a Netflix szintjére.

A stremingszolgáltatók társkeresős realityműsorai tekintetében egyeduralkodó Netflix olyan erős címekkel öregbítette és újította meg a műfajt, mint a Too Hot To Handle (Ellenállhatatlan kísértés), The Circle, Love is Blind és a Truth never Lies. Erre jön az HBO Max az FBoy Island - Kamuarcok szigete című műsorával, hogy kiharapjon egy szeletet ebből a tortából.

Forrás: HBO Max

 

A koncepció lényegében egy kicsit felturbózott A Nagy Ő. Van három nő. Nekik kell 24 fiú közül majd fejenként egyet kiválasztaniuk a műsor végére. Van még valami csábító pénznyeremény is, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy vajon sikerül-e az igaz szerelmet kereső lányoknak a szívük mélyén is rendes srácokat megtalálni. Merthogy az FBoy Island versenyzői 12 tiszta szívű, hős szerelmes, trubadúr lovag meg 12 pernahajder, szoknyapecér kúrógép. A lányok epizódonként kiszavaznak 3 csávót, akik el is árulják, hogy melyik tábort erősítették. (Kiesés után az FBoyok és a Nice Guyok is külön-külön szigeten gyülekeznek, ahol még akármi is történhet velük. Az első rész végére nem derült ki, hogy miért nem küldték haza őket az első charter járattal. Feltehetőleg a műsor egy pontján segítenek, hátráltatják a versenyben maradtakat vagy a lányokat.)

Első benyomásra úgy tűnt, hogy a túl sok faszi miatt kevés lesz a szarkeverés. Valahogy mégis működik ez az ivar arány. A három lány egyelőre nem egymás ellenfelei, sőt, segítik egymást, barátilag kibeszélik a csávókat, akik között majd akadhat olyan is, aki egyszerre több nőnek is bejön. Ez a helyzet aztán a szemétdombon kakaskodó alfahímeket is verbális faszméregetésre kényszerítheti. Egyelőre bármi megtörténhet. És nézőként is csak találgathatunk, hisz nagyon kevés emberről lehet biztosan tudni, hogy ki FBoy. Például a szőke csávóról, aki egyből meg is hódította az egyik lányt. Oké, nem olyan nézni az összemelegedésüket, mint kipeckelt szemmel bámulni az M1 híradót, de simán megvan a kötődés a még mit sem sejtő lánnyal, és úgy, mint a horrorfilmekben az áldozat és a mögötte álló késes gyilkos estében, szinte ordítana az ember a képernyőn keresztül, hogy

Menekülj! Csajszi, fuss, az istenit!

De hiába kiabálunk. Végig kell néznünk az elkerülhetetlen elemi lelki katasztrófát, ahogy a szív expressz fékezés nélkül robog a szakadék felé, aminek a mélyén még a nőcsábász üres szavai is ott vannak, sőt  hegyes tüskékként állnak ki a földből és merednek az ég felé a gyanútlan áldozatra várva.

Forrás: HBO Max

 

A pasik játszámázása ebben a műsorban kellő terepet kap.

Itt jobban ki tudnak bontakozni a srácok, mint az Ellenállhatatlan kísértésben. Itt sokkal nagyobb a verseny, hisz nem jut minden srácra egy csaj. Itt 1:8  az esélye alapból mindenkinek, tehát, aki biztosra akar menni, annak minimum 7 embert le kell nyomnia így vagy úgy. És ne felejtsük el, hogy akár aljas módszerekkel is szét lehet robbantani fixnek tűnő álompárokat. Elég, ha sikerül elültetni a bogarat a lány fülében, hogy a kiszemeltje sajnos egy FBoy. Azt meg ugye nem akarhatja, hogy mégegyszer össze legyen törve a kicsi szíve, így ki kell, hogy szavazza. És szerencsére az ilyen mesterkedés már a legelején el is kezdődött. 

Forrás: HBO Max

 

Kicsit azért beriaszt a píszíméter, mert ugyan a műsorvezetőnő nem kíméli a srácokat, de a reality alapja mégis az, hogy férfiak olyan nők érzéseivel játszadoznak, akik elvileg azért jöttek, mert elegük van abból, hogy az FBoyok állandóan csak kihasználják és átbasszák őket. Tehát a készítők kihasználják ezeket a nőket, mi meg nézzük, ahogy

az igaz szerelemre vágyó csajokkal elhitetik, hogy ők a vevők, akik kedvükre válogathatnak a kolbász fesztiválon, pedig megint az van, hogy itt a nő egy darab hús, a srácok meg a hentesek.