Ne hagyd ki a főváros leghosszabb buliját! - Óbudai Nyár 2017

Ha nyár, akkor Óbuda. Idén két és fél hónapig tart az Óbudai Nyár rendezvénysorozata, mely minden évben egyre színesebb és nívósabb. S nem csak ez az egyetlen újdonság, hiszen a kerület kulturális intézményei szinte egymással versengve keresik a közönség kegyét.

Ingyenes koncertek a Fő téren, színházi előadás és koncert a Zichy-udvarban, Aquincumban és az Óbudai Társaskörben. Felpezsdül az élet a múzeumokban, könyvtárban, s – reméljük, hogy az időjárás is ismét kegyeibe fogad minket, s fűszeres illatú esti nosztalgiát jelentenek majd a kertmozik – Kobuci, Római part – s az Óbudai búcsúban is együtt vigadhat a család.

Komoly- és könnyűzenei koncertjeinken a legkedveltebb hazai előadókat láthatja, hallhatja a közönség, s külföldről is igazi nagyágyuk érkeznek hozzánk. A Kórház utcában és a Promenádon szabadtéri kiállításban gyönyörködhetnek séta közben és lesz utcaszínház, koncert tér, s ráadásul a tengernyi nívós program a kerület szépségeit is feltárja a nézők előtt.

S nem lesz hiány kulináris kihívásokban sem, mert a kulturális élmények mellől nem hiányzik majd a gasztro-csábítás sem.

Igazi nyári élményekben lesz részük azoknak, akik nálunk, velünk töltik a nyarat, mert több helyszínen, műfajban kínálunk nívós programokat minden korosztálynak, s zömmel ingyenesen. Aki velünk nyaral, annak jó vendéglátóként házhoz hozzuk a külföldi és hazai sztárokat, s megteremtjük a meghitt baráti beszélgetésekhez is a helyszíneket.

S nem csak a világhálón, a plakátokon, műsorfüzetekben böngészve állíthatja össze ki-ki a saját programját a gazdag választékból, hanem telefonon is elérhető minden friss hír és részletes információ. A fizetős programokra érdemes lesz időben megvásárolni a jegyeket, mert akkor kedvezményesen juthatnak belépőkhöz.

Egy fárasztó nap, vagy hét után kényeztessék magukat kellemes társaságban, szép élményekkel.

Június 16-án, pénteken még szélesebbre tárja kapuit a kerület az érdeklődők előtt, és a tradicionális óbudai vendégszeretettel vár mindenkit!

Légy a vendégünk ezen a nyáron is!