Szezonzáró hétvége a Kultkikötőben

2017-es szezonzáró hétvégéjéhez érkezett a Kultkikötő, a több mint kétszáz programot felvonultató fesztivál egy különleges zenés estével búcsúztatja a nyarat. A Mesés Kikötőben pedig, ahogy megszokhattuk már, ezen a héten is a kisgyerekeké lesz a főszerep.

Schell Judit színművésznő és László Boldizsár operaénekes első közös koncert programja egy igazi kuriózumot ígér A Nő illata – Nyár, Tangó, Szerelem címmel augusztus 26-án, szombaton este. A Kultkikötőben ezen az estén tangó és latin stílusban felcsendülnek olyan jiddish és egyéb slágerek, amelyek a két művész stílusában új értelmet kapnak. Schell Judit és László Boldizsár különleges pályaútja most egy új műfajban keresztezi egymást, amikor már kipróbálták magukat a színház, az opera, vagy a tánc világában. Schell Judit versenytáncos, László Boldizsár könnyűzenei (Cotton Club Singers) múltja olyan elegyet képez majd a kettejük jelenlegi pályájával, ami mindenképp kihagyhatatlan az újdonságot keresők számára.

A Mesés Kikötő Balatonföldváron szombaton és vasárnap a Levendula királylánnyal, valamint Helka és Kelénnel várja a legkisebbeket.

További információ a www.kultkikoto.hu oldalon!