A fogadóirodák szerint ők a legesélyesebbek Voldemort, Dumbledore és Hagrid szerepére

Jön a Harry Potter sorozatverziója, megkezdődtek a találgatások is.

Idén áprilisban derült ki, hogy a Warner Bros. Discovery, illetve az HBO Max lehúz még egy bőrt J.K. Rowling kultikus regényfolyamáról, és elkészítik a Harry Potter sorozatverzióját. A projektről akkor annyit lehetett tudni, hogy a sorozat költségvetése hasonló lesz, mint a Sárkányok házáé, a tervek szerint hű lesz a regényekhez, amelyekből évadonként egyet dolgoznak fel, az executive producer pedig természetesen Rowling lesz.

Ennél több infót azóta sem tudni, ha van is már író és showrunner, még nem jelentették be, ahogy a casting sem zajlott le, de ez persze nem tartja vissza a fogadóirodákat a spekulációktól. Íme az aktuális oddszok!

Forrás: Getty Images

 

A bukmékerek szerint Bill Nighy a legesélyesebb Voldemort nagyúr szerepére 3/1-es oddszal. (Nighy a filmverzióban is feltűnt, Rufus Scrimgeourt játszotta a Harry Potter és a Halál ereklyéi 1. részében.) Az Online Betting Guide (OLBG) szerint Benedict Cumberbatch a második legesélyesebb 4/1-es szorzóval, míg Ralph Fiennesnak, aki öt Harry Potter-filmben játszotta Voldemortot, 5/1-es oddsza van arra, hogy a tévés adaptációban is eljátssza a karaktert.

Albus Dumbledore szerepére, akit a filmekben a néhai Richard Harris és Michael Gambon alakított Charles Dance a befutó 2/1-es oddsszal. A komikus szerepeiről ismert Nick Frost eközben 2/1-es oddson áll, hogy eljátssza Rubeus Hagridot, akit eredetileg Robbie Coltrane alakított.

Via: NME